Matej Tolić u rubrici Web Dizajn od
tipovi različitih prikaza web stranica

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Marin Dračec od
 • Intranet portal
  Stranica intranet portala je oblikovana kako bi omogućila brzo širenje informacijama zaposlenicima te kako bi učinila poslovne procese djelotvornijima i dala smisao zajednici unutar organizacije.
 • E-business stranica
  E-business stranica je vanjski okrenuta stranica koja je oblikovana za reklamiranje proizvoda i usluga kompanije korisnicima i omogućavanje online kupnje tih stavki. Fokus stranice je pomoći potrošačima kako bi zadovoljili svoje potrebe odgovarajućim proizvodom ili uslugom te maksimizirali svoju kupnju.
 • Brochureware stranica
  Brochureware stranica je vanjska stranica koja predstavlja prisutnost organizacije na World Wide Webu. Nadjačavajući fokus je prikaz branda organizacije potencijalnim korisnicima.
 • Stranica e-knjižnice
  Online stranica knjižnice je namijenjena pružanju pristupa velikoj količini sadržaja. Osnovni je primjer stranica s novostima, gdje se sadržaj kreira u toku dana, svaki dan u tjednu te objavljuje online i onda arhivira kako zastarijeva. Ostali primjeri uključuju dnevnike, izvještaje analitičara i knjižnice softvera.
 • Stranica partnera
  Publika za stranicu partnera su partneri organizacije. Stranica sadržava informacije i aplikacije koje nisu primjenjive na širu publiku potrošača. Stranica partnera tipično zahtijeva prijavu, ali ne koristi automatizirani sistem registracije. Poslovni partneri bi trebali biti poznati poduzeću te im se daju podaci za prijavu na stranicu partnera.
Zoran Marković od
Sigurno ima još podosta načina podjele i vrsta web stranica. Imam neki blagi filing da tu još dosta toga fali. Svejedno, dajem +1 jer još nitko nije odgovorio na ovo pitanje...‌

Slična pitanja

2 odgovora 389 👀
Matej Tolić 30.06.2014. pitanje u rubrici Web Dizajn od Matej Tolić
3 odgovora 999 👀
Mihaela Blažeka 30.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Mihaela Blažeka
2 odgovora 514 👀
Mihaela Blažeka 30.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Mihaela Blažeka
2 odgovora 877 👀
10.12.2013. pitanje u rubrici Web Dizajn od enver
1 odgovor 399 👀
1 odgovor 456 👀
1 odgovor 168 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...