271 pregleda
Matej Tolić u rubrici Web Dizajn od Matej Tolić [Superaktivan] (3.9k bodova)
tipovi različitih prikaza web stranica

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Marin Dračec od Marin Dračec [Proaktivan] (568 bodova)
 • Intranet portal
  Stranica intranet portala je oblikovana kako bi omogućila brzo širenje informacijama zaposlenicima te kako bi učinila poslovne procese djelotvornijima i dala smisao zajednici unutar organizacije.
 • E-business stranica
  E-business stranica je vanjski okrenuta stranica koja je oblikovana za reklamiranje proizvoda i usluga kompanije korisnicima i omogućavanje online kupnje tih stavki. Fokus stranice je pomoći potrošačima kako bi zadovoljili svoje potrebe odgovarajućim proizvodom ili uslugom te maksimizirali svoju kupnju.
 • Brochureware stranica
  Brochureware stranica je vanjska stranica koja predstavlja prisutnost organizacije na World Wide Webu. Nadjačavajući fokus je prikaz branda organizacije potencijalnim korisnicima.
 • Stranica e-knjižnice
  Online stranica knjižnice je namijenjena pružanju pristupa velikoj količini sadržaja. Osnovni je primjer stranica s novostima, gdje se sadržaj kreira u toku dana, svaki dan u tjednu te objavljuje online i onda arhivira kako zastarijeva. Ostali primjeri uključuju dnevnike, izvještaje analitičara i knjižnice softvera.
 • Stranica partnera
  Publika za stranicu partnera su partneri organizacije. Stranica sadržava informacije i aplikacije koje nisu primjenjive na širu publiku potrošača. Stranica partnera tipično zahtijeva prijavu, ali ne koristi automatizirani sistem registracije. Poslovni partneri bi trebali biti poznati poduzeću te im se daju podaci za prijavu na stranicu partnera.
Zoran Marković od Zoran Marković [Superaktivan] (3.2k bodova)
Sigurno ima još podosta načina podjele i vrsta web stranica. Imam neki blagi filing da tu još dosta toga fali. Svejedno, dajem +1 jer još nitko nije odgovorio na ovo pitanje...

Slična pitanja

2 odgovora 247 pregleda
Matej Tolić 30.06.2014. pitanje u rubrici Web Dizajn od Matej Tolić [Superaktivan] (3.9k bodova)
2 odgovora 187 pregleda
1 odgovor 244 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...