Monika Kiris u rubrici Sport i rekreacija od

Je li sve spremno za međunarodnu biciklističku utrku Granfondo Falkensteiner Borik 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Sve je spremno za treće izdanje biciklističkog spektakla u Zadru

Uz zvučna imena domaćeg biciklizma, 2022. će godine na međunarodnoj biciklističkoj utrci Granfondo Falkensteiner Borik pedalirati i bivši talijanski plivač, olimpijski prvak i televizijska zvijezda Massimiliano Rosolino te prvak Granfondo Class kategorije iz 2018. Alexander Steffens

Predivan krajolik, ugodna mediteranska klima, pogledi od kojih zastaje dah, dobro društvo, uživanje na dva kotača... savršena je to pozivnica na ovogodišnje, treće po redu, izdanje međunarodne biciklističke utrke Granfondo Falkensteiner Borik koja će se održati 22. Listopada 2022.u Zadru. Impresivna biciklistička trasa utrke po sjevernom dijelu Zadarske županije natjecatelje će odvesti na neke od najljepših, ali i vrlo izazovnih cesta.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Sudionici utrke, kojih će ove godine biti 200 iz 10 zemalja, započet će i završiti vožnju ispred hotela Falkensteiner Club Funimation Borik. Važno je napomenuti da je ova utrka namijenjena svim generacijama i razinama fizičke spremnosti, od profesionalaca do rekreativaca, a natjecatelji biraju hoće li nastupiti u kraćoj utrci od 56 km ili glavnoj utrci Granfondo od 112 km.

Za sve one koji žele intenzivan trening prije utrke i doznati biciklističke trikove kroz savjete profesionalaca, organiziran je biciklistički kamp od 20. do 23. Listopada 2022. u Falkensteiner Premium Campingu Zadar, jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji. Od spremišta za bicikle, posebnih popusta za wellness usluge u Aqua Pura Spa centru, do svakodnevnog treninga i vođene biciklističke ture s grupom - tu je sve potrebno za pripremu za nadolazeće biciklističke izazove.

Brojna imena poznata u svijetu sporta

Među brojnim zaljubljenicima u pedaliranje naći će se i poznata lica. Tako će na Granfondu svoje umijeće pokazati Massimiliano Rosolino, bivši talijanski plivač, olimpijski prvak i televizijska zvijezda, Alexander Steffens, svjetski prvak Granfondo Class kategorije iz 2018. godine i Johnny Hoogerland, umirovljeni višestruki biciklistički prvak.

Uz njih će nastupiti i najuspješnija domaća biciklistkinja, višestruka juniorska prvakinja Hrvatske 2022. Mia Radotić, 17. junior Europe Nicolas Gojković, kadetski prvak Hrvatske 2022. Luka Škara te seniorski prvak Hrvatske 2021., pobjednik lanjske utrke Viktor Potočki.

"Veselim se ponovnom startu na utrci Granfondo Falkensteiner Borik. Lanjska pobjeda donijela mi je četiri dana boravka u Falkensteinerovom hotelu, što sam iskoristio za treninge. To mi je još veći motiv u lovu na pobjedu ove godine", rekao je Viktor Potočki.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

U hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, sudionicima utrke osiguran je fantastičan smještaj, vrhunska hrana, opuštanje te razni oblici rekreacije kako bi se u potpunosti mogli usredotočiti na ono najbitnije - biciklizam. Za one koji dolaze s obitelji tijekom utrke organiziran je poseban dječji program kako bi se mali, i ujedno najvjerniji navijači, sjajno zabavili.

Marin Kirin, cluster general manager u Falkensteiner Hotels & Residences, o utrci je poručio:

"Granfondo Falkensteiner Borik je jedinstvena utrka za koju je interes svake godine sve veći, kako kod natjecatelja, tako i kod naših gostiju. Razvijati se u smjeru u kojem gostima u sklopu vrhunske usluge pružamo i cijelu paletu aktivnosti i uzbudljivih sportskih događanja – to je naš cilj i za dalje."

Falkensteiner Club Funimation Borik smješten je u prekrasnoj borovoj šumi, tik uz more. Za one željne opuštanja tu je wellness centar površine 2500 m² sa saunom s parnom kupelji, finskom saunom, grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima i hidromasažnom kadom, a onima koji vole aktivan odmor na raspolaganju su tereni za sportove na vodi, tenis i odbojku na pijesku.

Slična pitanja

1 odgovor 213 👀
1 odgovor 307 👀
1 odgovor 291 👀
1 odgovor 158 👀
1 odgovor 1.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...