224 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kućni ljubimci od Monika Kiris

Kako dm pomaže udrugama koje se brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Dm je 17. listopada 2022.g. vrlo vrlo velikodušno darovao 6 tona hrane udrugama na području Republike Hrvatske koje brinu o nezbrinutim i netom napuštenim životinjama.  Tako je Dm službeno predao Prijateljima životinja svoju veličanstvenu donaciju.
DM donirao više od četiri tone hrane za udruge Prijatelji životinja iz  Čakovca i Sklonište dobrote iz Macinca

Na ovu se velikodušnu donaciju, kako donosi Večernji list, oglasila koordinatorica projekata udruge Prijatelji životinja Snježana Klopotan Kačavenda:

 Raduje nas suradnja s dm-om, koji prepoznaje važnost udomljavanja kao društveno odgovornog ponašanja i donacijama podržava udruge za zaštitu životinja koje skrbe o velikome broju napuštenih pasa i mačaka .Prenosimo zahvale udruga iz Mreže za zaštitu životinja kojima je dm ove godine donirao konzerve za pse i mačke. Donirana hrana izravna je podrška udomljavanju i dragocjena potpora udrugama koje ulažu velike napore da pomognu napuštenim životinjama.
 

Dm je prije ove donacije pozvao svoje kupce da u sklopu Svjetskog dana zaštite životinja na svojim profilima na društvenim mrežama objave fotografije svojih ljubimaca te na taj način podrže rad ove udruge.  Tako su se vjerni klijenti odazvali na Dm-ov poziv i podijelili više od 15000 fotografija svojih ljubimaca. 

Isto tako, važno je napomenuti, da je Dm u ovom projektu već četiri godine te ga srdačno i rado podržava uz pomoć svojih vjernih kupaca. 

  

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

dm donirao više od šest tona hrane za udruge koje brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama

Četvrta akcija „Kad se naše šape slože“

U ponedjeljak, 17. listopada 2022., dm je Prijateljima životinja predao donaciju više od šest tona hrane namijenjene štićenicima osam udruga koje brinu o više od tisuću napuštenih i nezbrinutih životinja.

Nikoleta Lučin / Madison.hr

Hrana je osigurana za napuštene pse i mačke o kojima brinu volonteri sljedećih udruga:

  • Udruge za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida (Zagreb),
  • Udruge za zaštitu životinja Bijeli Očnjak (Sisak),
  • Udruge 9 života (Osijek),
  • Udruge za dobrobit i zaštitu životinja MicKA (Karlovac),
  • Udruge za zaštitu životinja AnimalLika (Gospić),
  • ZEU Prijatelji životinja i prirode (Čakovec),
  • Udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote (Macinec),
  • Plavi križ (Preseka).

Snježana Klopotan Kačavenda, koordinatorica projekata udruge Prijatelji životinja, izjavila je:

„Raduje nas suradnja s dm-om, koji prepoznaje važnost udomljavanja kao društveno odgovornog ponašanja i donacijama podržava udruge za zaštitu životinja koje skrbe o velikome broju napuštenih pasa i mačaka. Prenosimo zahvale udruga iz Mreže za zaštitu životinja kojima je dm ove godine donirao konzerve za pse i mačke. Donirana hrana izravna je podrška udomljavanju i dragocjena potpora udrugama koje ulažu velike napore da pomognu napuštenim životinjama.“

Donaciju su u sklopu akcije „Kad se naše šape slože“ podržali brojni građani koji su se odazvali dm-ovom pozivu da, povodom Svjetskog dana zaštite životinja, na Facebooku podijele fotografije svojih ljubimaca i tako podrže rad udruga i volontera diljem Hrvatske. Ljubitelji životinja i ove su se godine odazvali u velikom broju te je za svaku od 15.322 fotografije koje su podijelili dm donirao po jednu konzervu hrane.

Nikoleta Lučin / Madison.hr

Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u je istaknuo:

Tijekom četiri godine akcije „Kad se naše šape slože“ dm-ovi pratitelji na Facebooku podijelili su više od 79 tisuća fotografija ljubimaca čime je osigurana donacija više od 30 tona hrane za nezbrinute i napuštene životinje. Uime dm-a zahvaljujem svima koji su nam pomogli da skrenemo pozornost na prednosti udomljavanja, ali i da ukažemo na posvećenost volontera u udrugama diljem Hrvatske te im pomognemo u brizi o napuštenim i nezbrinutim životinjama koje čekaju svoj dom.

Udruga Prijatelji životinja već 21 godinu ukazuje na važnost odgovorne brige za kućne ljubimce te aktivno promovira udomljavanje i kastraciju u cilju smanjenja broja napuštenih životinja. Udruga vodi Mrežu za zaštitu životinja koja okuplja više od 50 udruga za zaštitu životinja te pozivaju sve koji imaju uvjete da udome napuštenoga psa ili mačku, a dodatne informacije o prednostima udomljavanja dostupne su na www.prijatelji-zivotinja.hr.  

Marin Duganđija od Marin Duganđija
Lijepo od njih. :)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...