120 pregleda
Monika Kiris u rubrici Softver od Monika Kiris

Kako N-able Cloud User Hub olakšava upravljanje Microsoft Cloud-om?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

N-able predstavio Cloud User Hub kako bi pomogao partnerima „ukrotiti“ Microsoft Cloud

Prva cloud multi-tenant platforma Microsoft 365 pomaže isporučiteljima Microsoftovih rješenja u oblaku smanjiti složenost, povećati učinkovitost i profitabilno skalirati poslovanje s Microsoftovim rješenjima

N-able, Inc. (NYSE: NABL), globalna softverska kompanija koja davateljima IT usluga pomaže u pružanju usluga udaljenog nadzora i upravljanja, zaštite podataka kao usluge i sigurnosnih rješenja, predstavio je N-able Cloud User Hub nakon akvizicije kompanije Spinpanel početkom 2022. godine.

Krešimir Petković / Viscom

N-able Cloud User Hub je multi-tenant Microsoft 365 platforma za upravljanje i automatizaciju izgrađena za isporučitelje rješenja Microsoft Cloud, koja korisnicima omogućuje da automatiziraju upravljanje i sigurnost svih Microsoftovih „stanara“ (eng. tenants), korisnika i licenci.

Sve ovo je dostupno unutar jednog konsolidiranog čvorišta kako bi se smanjila složenost, povećala učinkovitost i pomoglo N-able MSP partnerima da profitabilno skaliraju svoje poslovanje temeljeno na Microsoftovim rješenjima.

Cloud User Hub pomaže korisnicima:

  • „Ukrotiti“ upravljanje konzolom sa multi-tenant čvorištem koje tehničarima omogućuje obavljanje uobičajenih zadataka u svim Microsoft 365 aplikacijama, klijentima i korisnicima kroz „jedno stakleno okno“ - alat za upravljanje koji objedinjuje podatke ili sučelja u nekoliko različitih izvora i predstavlja ih u jednom prikazu.
  • Skalirati poslovanje naprednom automatizacijom, oslobađajući tehničare od posla i skraćujući vrijeme obrade zahtjeva.
  • Omogućiti upravljanje Microsoft Cloudom s pristupom kojem je sigurnost na prvom mjestu – putem granularne kontrole pristupa temeljene na ulogama za tehničare i sveobuhvatne revizije za sve radnje koje se izvršavaju unutar Cloud User Huba.
  • Pojednostaviti naplatu - eliminirajući potrebu za proračunskim tablicama i ručnim praćenjem naplate.
  • Optimizirati potrošnju na Microsoft rješenja s uvidom u korištenje Microsoft 365 za prilagodbu licenci i smanjenje otpada.

Ova snažna kombinacija mogućnosti pruža vrijednost za:

  • MSP tehničare - Pojednostavljuje složenost upravljanja oblakom povećavajući učinkovitost i smanjujući pogreške.
  • MSP poslovne menadžere - Omogućuje korisnicima da standardiziraju najbolje prakse za uobičajene radne procese, sigurnosne postavke i metodologije podrške osmišljene za smanjenje troškova, poboljšanje kvalitete usluge te za profitabilnije upravljanje i skaliranje poslovanja temeljenog na Microsoft rješenjima.
  • Mala i srednje velika poduzeća - Pruža brže rješavanje problema, smanjenu eskalaciju zahtjeva i ojačanu sigurnosnu poziciju, povećavajući zadovoljstvo korisnika.

„Usvajanje resursa u oblaku i upravljanje njima postaje sve veći dio poslovanja MSP-a, zbog čega želimo pomoći našim partnerima da pojednostave svoje iskustvo upravljanja oblakom. Ako se pravilno izvede, usvajanje resursa u oblaku i upravljanje njima može dovesti do skalabilnosti, veće učinkovitosti i produktivnosti za MSP-ove i njihove klijente”

...izjavio je Mike Adler, glavni direktor tehnologije i proizvoda u kompaniji N-able

“Cloud User Hub omogućuje korisnicima da ukrote upravljanje oblakom Microsoft 365, pružajući automatizaciju i jednostavnost. Microsoft je najavio snažan rast potražnje za uslugama u oblaku, a budući da kanal provodi veliku količinu vremena unutar Microsoftovog okruženja, želimo nastaviti pomagati našim partnerima da pojednostave to iskustvo, zajedno s upravljanjem i prelaskom na oblak.“

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...