105 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris (11.4k bodova)

Kakav je program 17. Advanced Technology Days konferencije 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od Redakcija (147k bodova)
prikazano od Znatko

Objavljen raspored predavanja 17. izdanja Advanced Technology Daysa

Dvodnevna konferencija donijet će više od 60 predavanja u režiji više od 50 domaćih i stranih predavača, a kotizacije za konferenciju trenutno su dostupne po Early Bird cijeni

Lahorka Cvitković / PR agencija Drukčije

Objavljen je raspored Advanced Technology Days konferencije koja će se održati u zagrebačkom Cinestar Arena Centru 29. i 30. studenog 2022. Domaće IT stručnjake očekuje više od 60 predavanja te 60 domaćih i stranih predavača koji će ih upoznati s novim tehnološkim rješenjima i dosezima te predstaviti uspješne primjere iz prakse.

Konferenciju će otvoriti: 

  • Tomislav Tipurić (Nephos), 
  • Chris Reddington (GitHub), 
  • Sead Ahmetović (We Are Developers), 
  • Damir Dobrić (Daenet) i 
  • Ivan Marković (Unitfly). 

Prokomentirat će najnovija zbivanja, nove trendove i proizvode u svijetu IT-ja te kroz nekoliko demonstracija pokazati najnovija tehnološka rješenja. 

Chris Reddington održat će i predavanje From 'it works on my machine' to 'it was written by a machine' tijekom kojeg će predstaviti GitHub Codespaces i GitHub Copilot te objasniti kako developerima pomažu da budu još produktivniji. 

Damir Dobrić govorit će o najboljim Azure praksama i pokazati arhitekturu kompleksnih rješenja koja je razvio sa svojim timom. Igor Pavleković (Microsoft) održat će dva predavanja, Hunting threads accross the board, na temu automatizacije sigurnosti i KQL industrijskog standarda, te Buy Zero Trust – a few kilos of it o Zero Trust konceptu kontinuirane kontrole sigurnosti.

Drugog konferencijskog dana Luka Abrus (Five), Adnan Pavlović (WeAreDevelopers), Damir Dobrić i Tomislav Tipurić na panelu će razgovarati o najtraženijoj profesiji današnjice - developerima. We Are Developers, najveća zajednica developera u Europi, ove godine je napravila istraživanje koje je ispitalo navike programera te istaknulo njihove zahtjeve.  

Rezultate istraživanja predstavit će tijekom panela, a oni tvrtkama mogu pomoći da postanu atraktivni poslodavci slušajući želje, vrijednosti i potrebe developera. Sudionici će se dotaknuti i teme što danas uopće znači biti developer, kako učiti, graditi karijeru i općenito napredovati u IT svijetu današnjice.

Kotizacije za Advanced Technology Days trenutno su dostupne po Early Bird cijeni od 1.499,37 kn + PDV, a mogu se nabaviti putem linka.

Zlatni sponzor konferencije je Sigmoidlab, a konferenciju sponzorski podržavaju i GlobalLogic, M-Files, ENNA, Five i Nespresso. Zlatni medijski pokrovitelj je BUG, a pokrovitelji CroPC, Netokracija, Poslovni Puls, SAT multimedia i Znatko. Konferenciju organiziraju MPG, Nephos, Nostra i Unitfly.

Marin Duganđija od Marin Duganđija (13.6k bodova)
Napredno.... Ha čuj...

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...