98 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris (10.9k bodova)

Kakva će biti Best Stay međunarodna konferencija za lidere u turizmu 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (144k bodova)
prikazano od Znatko

Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu 

Tri dana uzbudljivog i korisnog sadržaja s fokusom na networking i primjere iz prakse u jedinoj europskoj regiji koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence

Ove 2022. godine Best Stay konferencija održat će se 12. - 14. 10. 2022. u Termama Sveti Martin. Organizator Best Stay konferencije je Magic4Club - Travel PR & Travel branding agencija koja pomaže klijentima u kreiranju turističkih proizvoda i njihovom pozicioniranju na tržištu. Do sada je tvrtka organizirala 50+ manjih poslovnih događanja poput tematskih događanja i edukacija u Hrvatskoj, Srbiji, Njemačkoj, Estoniji, Latviji, a od ove godine samostalno organizira Best Stay konferenciju.

Best Stay konferencija tradicionalno okuplja hotelijere, profesionalce u pružanju turističkih usluga kao i tehnološke tvrtke koje svojim proizvodima i uslugama unaprjeđuju turistički sektor. Specifičnost Best Staya 2022. godine je što konferencija ponovo poprima internacionalni karakter te okuplja turističke profesionalce iz SAD-a, Velike Britanije, Estonije, Francuske, Portugala, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Konferencija je namijenjena svima koji žele biti u trendu s vrućim turističkim temama, a bogat i raznolik program ovogodišnjeg Best Staya fokusirat će se na pronalaženje odgovora kako uspješno reagirati na promjene, minimizirati rizike i planirati održivu poslovnu budućnost.

Od leadershipa preko digitalne transformacije do održivog turističkog poslovanja

Konferencija unosi inovativnost u koncept organizacije poslovnih događanja stavljajući fokus na networking i učenje u manjim grupama. Tako organizator pokazuje kako se kreativnim promišljanjem u kontekstu formata događanja, konferencije mijenjaju s ciljem da budu korisnije i opuštenije za sudionike.

Program je baziran na studijama slučaja (tzv. case studies), dinamičnim panel raspravama, opuštenom druženju i upoznavanju lokalne ponude međimurskog kraja. Veliki broj dosadašnjih sudionika za Best Stay govori da je najkonkretnija konferencija u turizmu u Hrvatskoj.

Direktorica konferencije Martina Lucić Čanak (inače korisnica ovdje na Znatku koja je sudjelovala u Znatkovom stručnom intervjuu) izjavila je:

“Veliko nam je zadovoljstvo što je Best Stay već tradicionalno jedna od prvih stanica nakon sezone na kojoj se turistički djelatnici u opuštenom i korisnom okruženju okupljaju, uče, razmjenjuju iskustva i dogovaraju nove poslovne suradnje. Znamo da je još jedna godina prepuna izazova ovdje pa samim time poseban naglasak stavljamo na teme održivog turističkog poslovanja u kontekstu tehnologije, digitalne transformacije, leadershipa te financija. Ove godine imamo priliku po prvi puta ugostiti i neke od kolega iz SAD-a i raznih EU zemalja poput Estonije, Španjolske i Portugala koji će podijeliti ne samo svoja iskustva, već i trendove sa specifičnih tržišta.”

Prijavu na konferenciju napravite ovdje.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.4k komentara

1.4k korisnika

...