79 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris (7.1k bodova)

Kakva će biti Best Stay međunarodna konferencija za lidere u turizmu 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (113k bodova)
prikazano od Znatko

Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu 

Tri dana uzbudljivog i korisnog sadržaja s fokusom na networking i primjere iz prakse u jedinoj europskoj regiji koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence

Ove 2022. godine Best Stay konferencija održat će se 12. - 14. 10. 2022. u Termama Sveti Martin. Organizator Best Stay konferencije je Magic4Club - Travel PR & Travel branding agencija koja pomaže klijentima u kreiranju turističkih proizvoda i njihovom pozicioniranju na tržištu. Do sada je tvrtka organizirala 50+ manjih poslovnih događanja poput tematskih događanja i edukacija u Hrvatskoj, Srbiji, Njemačkoj, Estoniji, Latviji, a od ove godine samostalno organizira Best Stay konferenciju.

Best Stay konferencija tradicionalno okuplja hotelijere, profesionalce u pružanju turističkih usluga kao i tehnološke tvrtke koje svojim proizvodima i uslugama unaprjeđuju turistički sektor. Specifičnost Best Staya 2022. godine je što konferencija ponovo poprima internacionalni karakter te okuplja turističke profesionalce iz SAD-a, Velike Britanije, Estonije, Francuske, Portugala, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Konferencija je namijenjena svima koji žele biti u trendu s vrućim turističkim temama, a bogat i raznolik program ovogodišnjeg Best Staya fokusirat će se na pronalaženje odgovora kako uspješno reagirati na promjene, minimizirati rizike i planirati održivu poslovnu budućnost.

Od leadershipa preko digitalne transformacije do održivog turističkog poslovanja

Konferencija unosi inovativnost u koncept organizacije poslovnih događanja stavljajući fokus na networking i učenje u manjim grupama. Tako organizator pokazuje kako se kreativnim promišljanjem u kontekstu formata događanja, konferencije mijenjaju s ciljem da budu korisnije i opuštenije za sudionike.

Program je baziran na studijama slučaja (tzv. case studies), dinamičnim panel raspravama, opuštenom druženju i upoznavanju lokalne ponude međimurskog kraja. Veliki broj dosadašnjih sudionika za Best Stay govori da je najkonkretnija konferencija u turizmu u Hrvatskoj.

Direktorica konferencije Martina Lucić Čanak (inače korisnica ovdje na Znatku koja je sudjelovala u Znatkovom stručnom intervjuu) izjavila je:

“Veliko nam je zadovoljstvo što je Best Stay već tradicionalno jedna od prvih stanica nakon sezone na kojoj se turistički djelatnici u opuštenom i korisnom okruženju okupljaju, uče, razmjenjuju iskustva i dogovaraju nove poslovne suradnje. Znamo da je još jedna godina prepuna izazova ovdje pa samim time poseban naglasak stavljamo na teme održivog turističkog poslovanja u kontekstu tehnologije, digitalne transformacije, leadershipa te financija. Ove godine imamo priliku po prvi puta ugostiti i neke od kolega iz SAD-a i raznih EU zemalja poput Estonije, Španjolske i Portugala koji će podijeliti ne samo svoja iskustva, već i trendove sa specifičnih tržišta.”

Prijavu na konferenciju napravite ovdje.

Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

15.9k odgovora

3.8k komentara

1.3k korisnika

...