133 pregleda
Monika Kiris u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kako je prošla konferencija 'ko?VA! Virtualni Asistent 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Redakcija

Održana je 'ko?VA!, prva konferencija za virtualne asistente u Hrvatskoj

21. listopada 2022. u Zagrebu je održana prva konferencija za virtualne asistente, vanjske samostalne suradnike na čiju se pomoć sve više oslanjaju poduzetnici i prezaposleni pojedinci

Zanimanje virtualnih asistenata posljednjih godina privlači sve veći interes javnosti, a broj virtualnih asistenata u Hrvatskoj rapidno raste. Stoga ne treba čuditi da je 21. listopada 2022. u Zagrebu održana prva po redu konferencija o virtualnoj asistenciji pod nazivom 'ko?VA! Virtualni Asistent.

Sanja Veletanlić / Go2human Hub

Cjelodnevnu konferenciju je uživo pratilo preko 150 sudionika, a među njima nisu bili samo virtualni asistenti, već i poduzetnici koji koriste ili razmišljaju o korištenju njihovih usluga. Organizatorica konferencije i vlasnica brenda Go2human Hub, Sanja Veletanlić, izjavila je:

„To nam dodatno potvrđuje da je ova tema sve zanimljivija i široj hrvatskoj javnosti, a virtualna asistencija itekako potrebna domaćem poduzetništvu.“

Konferencija je bila podijeljena u tri dijela: VA Talkove koje su držali sami virtualni asistenti, predavanja poslovnih stručnjaka i panele. Sudeći po izuzetno pozitivnim reakcijama sudionika konferencije i izjavama iskrenog oduševljenja koje su stizale sa svih strana za vrijeme i nakon konferencije, ‘ko?VA! Konferencija Virtualni Asistent ima velike šanse za održavanje i u narednim godinama.

Hrvoje Hladnik od Hrvoje Hladnik (6.2k bodova)
Održana su vrlo zanimljiva predavanja od kojih bi najviše istaknuo predavanje koje je održao Goran Blagus. Networking je također bio odličan. Upoznao sam neke nove ljude, ali i stare znance koje nisam još upoznao uživo već samo online. A upravo tome i služi konferencija o virtualnim asistentima. ;)
Monika Kiris 24.10.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (7.2k bodova) Kako biti uspješan virtualni asistent?
Monika Kiris 24.10.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (7.2k bodova) Je li freelance model suradnje budućnost rada?
+9 glasa
Željka Barišić od Željka Barišić (547 bodova)
Bilo je iznimno inspirativno na KOVA konferenciji. A evo što smo naučili: dvije najvažnije poduzetničke osobine su otpornost (ustati se nakon svakog pada i odmah nastaviti dalje) i snalažljivost (od limuna napraviti limunadu jer nikada neće biti savršeni uvjeti, izvući maksimum iz svake situacije). I naravno saznali smo koja je prosječna cijena sata virtualnog asistenta - 130 kn. Eto, mnogo korisnih lekcija :) vridilo je :)

Slična pitanja

1 odgovor
Monika Kiris 24.10.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 24.10.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Monika Kiris (7.2k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...