Monika Kiris u rubrici Poslovanje od Monika Kiris

Kako je prošla konferencija 'ko?VA! Virtualni Asistent 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Održana je 'ko?VA!, prva konferencija za virtualne asistente u Hrvatskoj

21. listopada 2022. u Zagrebu je održana prva konferencija za virtualne asistente, vanjske samostalne suradnike na čiju se pomoć sve više oslanjaju poduzetnici i prezaposleni pojedinci

Zanimanje virtualnih asistenata posljednjih godina privlači sve veći interes javnosti, a broj virtualnih asistenata u Hrvatskoj rapidno raste. Stoga ne treba čuditi da je 21. listopada 2022. u Zagrebu održana prva po redu konferencija o virtualnoj asistenciji pod nazivom 'ko?VA! Virtualni Asistent.

Sanja Veletanlić / Go2human Hub

Cjelodnevnu konferenciju je uživo pratilo preko 150 sudionika, a među njima nisu bili samo virtualni asistenti, već i poduzetnici koji koriste ili razmišljaju o korištenju njihovih usluga. Organizatorica konferencije i vlasnica brenda Go2human Hub, Sanja Veletanlić, izjavila je:

„To nam dodatno potvrđuje da je ova tema sve zanimljivija i široj hrvatskoj javnosti, a virtualna asistencija itekako potrebna domaćem poduzetništvu.“

Konferencija je bila podijeljena u tri dijela: VA Talkove koje su držali sami virtualni asistenti, predavanja poslovnih stručnjaka i panele. Sudeći po izuzetno pozitivnim reakcijama sudionika konferencije i izjavama iskrenog oduševljenja koje su stizale sa svih strana za vrijeme i nakon konferencije, ‘ko?VA! Konferencija Virtualni Asistent ima velike šanse za održavanje i u narednim godinama.

Hrvoje Hladnik od Hrvoje Hladnik
Održana su vrlo zanimljiva predavanja od kojih bi najviše istaknuo predavanje koje je održao Goran Blagus. Networking je također bio odličan. Upoznao sam neke nove ljude, ali i stare znance koje nisam još upoznao uživo već samo online. A upravo tome i služi konferencija o virtualnim asistentima. ;)
+10 glasa
Željka Barišić od Željka Barišić
Bilo je iznimno inspirativno na KOVA konferenciji. A evo što smo naučili: dvije najvažnije poduzetničke osobine su otpornost (ustati se nakon svakog pada i odmah nastaviti dalje) i snalažljivost (od limuna napraviti limunadu jer nikada neće biti savršeni uvjeti, izvući maksimum iz svake situacije). I naravno saznali smo koja je prosječna cijena sata virtualnog asistenta - 130 kn. Eto, mnogo korisnih lekcija :) vridilo je :)

Slična pitanja

1 odgovor 114 👀
1 odgovor 124 👀
1 odgovor 477 👀
4 odgovora 869 👀
Znatkica 12.10.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Znatkica
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...