Monika Kiris u rubrici Restorani i barovi od Monika Kiris
uređen od Znatko

Koliko u Hrvatskoj ima McDonalds restorana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

U Zagrebu je u 2022. godini otvoren 40-ti McDonald's u Hrvatskoj

U otvorenje ovog restorana uloženo je 2,8 milijuna eura te zaposleno oko 40 djelatnika

U sklopu novog Retail parka Branimirova, na adresi Ulica kneza Branimira 119 D, otvoren je novi McDonald's restoran. Radi se o 40. McDonald'su u Hrvatskoj i, ujedno, 16. u Zagrebu.

U sklopu novog restorana nalazi se prostrana terasa, a prostor je opremljen i McCafé kutkom u kojem gosti mogu uživati u svježe mljevenoj 100% arabica kavi i poznatim McCafé slasticama. Opcije za naručivanje su različite pa tako gosti omiljeni Big Mac, Pommes ili Chicken McNuggets mogu naručiti u restoranu, gdje je dostupno i posluživanje za stolom, na McDrive liniji ili pomoću McDelivery opcije dostave.

Andrea Dominiković / Komunikacijski laboratorij

S ciljem digitalizacije i prilagođavanja potrebama gostiju, McDonald's Branimirova još je jedan u nizu restorana popularnog američkog brenda koji je opremljen samoposlužnim kioscima. Na njima gosti u svakom trenutku mogu provjeriti aktualnu ponudu, a zatim najdraže proizvode brzo i lako naručiti. Na kioscima je moguće koristiti i MyMcDonald's Rewards program lojalnosti na McDonald's aplikaciji te skupljati bodove koje je kasnije moguće zamijeniti za besplatne proizvode.

Prije 26 godina otvorili smo prvi McDonald's u Hrvatskoj – onaj u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici. Ponosan sam jer mogu reći da smo od 1996. godine do danas došli do okruglih 40 restorana u Hrvatskoj i 16 u Zagrebu. Trud koji ulažemo u otvorenje svakog restorana je neizmjeran, a drago nam je da naši gosti to vide i nagrađuju svojom lojalnošću – rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald's Hrvatska.

U cijeli projekt je uloženo 2,8 milijuna eura, a zaposleno je 40 zaposlenika koji će brinuti o gostima. McDonald's Branimirova otvoren je svakim danom od sedam sati ujutro do jedan sat poslije ponoći, a McDrive linija radi od ponedjeljka do četvrtka, te nedjeljom i blagdanom od 7 sati ujutro do dva sata poslije ponoći, a petkom i subotom sat dulje, do tri sata iza ponoći.

Slična pitanja

2 odgovora 319 👀
3 odgovora 2.3k 👀
2 odgovora 2.1k 👀
1 odgovor 232 👀
2 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 12.5k 👀
3 odgovora 453 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...