Luka Celić u rubrici Poslovanje od
Lijepi pozdrav. Zanima me kako mogu saznati tko je "danas" ili "jučer" u Hrvatskoj otvorio novi obrt ili OPG. Postoji li kakva stranica di svaki dan ažuriraju te podatke? Dakle na primjer meni je danas odobrena obrtnicai dobio sam rješenje i moj obrt s današnjim danom kreće s radom i gdje je sad to javno vidljivo da sam ja danas počeo s radom sa svojim obrtom? Isto tako me zanima i za OPGove, di mogu vidjeti tko je danas otvorio OPG?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Suzanna Marić od

Mnoge kompanije su internetom spojene na servis koji nudi FINA kako bi svaki dan saznale koje su novoosnovane tvrtke. Davanje takvih podataka FINA uredno naplaćuje. Takve podatke naplaćuju i tvrtke koje se bave sakupljanjem tih podataka i prodaju ih trećim tvrtkama koje koriste taj način za oglašavanje i kontaktiranje novoosnovanih tvrtki ne bi li im nudili svoje usluge i proizvode. Dovoljno je pogledati kako rade neki privatni servisi (kao npr. Poslovna Hrvatska) i potražiti njihove usluge da biste došli do pravovremenih informacija o novoosnovanim tvrtkama.

U svakom slučaju, pravovremeni pristup do tih informacija - košta.

+6 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od
Dovoljno je da na Googlu upišete samo ime i prezime određene osobe i odmah će vam iskočiti, u nekom od privatnih portala koji nude određene usluge skoro svi podaci o vlasniku istoga.(tko nije upučen , evo neka ukuca - Jozo Atajić (to mi je brat ) i oma će ,,iskočiti,, na 10-tak stranica - sve o njegovom obrtu - kad je registriran, čime se bavi, adresa itd..itd..
+4 glasa
Viktor Viljac od

Informacije o novim obrtima registriranim u Hrvatskoj možete pronaći na stranicama Hrvatske gospodarske komore. Web stranica pruža informacije o novim tvrtkama registriranim u komori, uključujući naziv, adresu i matični broj tvrtke.

Također možete provjeriti na stranicama Hrvatske financijske agencije koja je nadležna za registraciju novih tvrtki i izdavanje matičnog broja tvrtke (OIB). Na web stranici možete pretraživanjem određenog obrta po nazivu ili OIB-u pronaći podatke o obrtu, uključujući i datum registracije.

Osim toga, možete provjeriti i web stranicu Hrvatskog trgovačkog registra koji je nadležan za registraciju novih tvrtki i pruža informacije o novim tvrtkama upisanim u trgovački registar.

Slična pitanja

2 odgovora 2.9k 👀
2 odgovora 796 👀
2 odgovora 626 👀
Mirela Benić 29.09.2020. pitanje u rubrici Softver od Mirela Benić
1 odgovor 295 👀
1 odgovor 250 👀
2 odgovora 4.0k 👀
1 odgovor 339 👀
Margareta Jurisi 24.10.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Margareta Jurisi
1 odgovor 1.5k 👀
Sandra Vukov 03.12.2020. pitanje u rubrici Softver od Sandra Vukov
1 odgovor 256 👀
1 odgovor 541 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...