2.4k pregleda
Nino Marić u rubrici Društvo od Nino Marić

Gdje je nestao Marko Jantol, vlasnik posljednje zagrebačke videoteke Pauk na Trešnjevci? Da li je nestao zbog zatvaranja videoteke? Je li moguće da ga je to toliko pogodilo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Elena Nerol od Elena Nerol
Ovo je jako tužna priča koju su mediji tek djelomično pokrili. Ima podosta nepoznanica, dan nestanka se navodi kao 11.12.2022 a u medijima dan prijave nestanka je 12.12.2022. U zadnjem članku majka navodi kako je Marko izašao iz stana na neradni dan u nedjelju vidno uzrujan i bez ručka. To samo govori da se radilo o nečemu što je potreslo osobu ( https://www.24sata.hr/news/majka-nestalog-vlasnika-pauka-umrijet-cu-od-brige-nemamo-nikakvih-novih-informacija-879902)

Bjeg iz zemlje je moguća solucija ali zbog omanjeg dugovanja( koliko se zna) se ne čini kao nešto što bi osoba u njegovoj poziciji napravila. Navodno da su se odvijale i prijetnje vlasnika prostora pa se i to mora uzeti u obzir.No s obzirom da se ne zna pouzdano, sve opcije ostaju otvorene.
Marina Polić od Marina Polić
strašno strašno
Mila Validžić od Mila Validžić
Iz policije su za jedan domaći portal potvrdili kako Jantol još uvijek nije pronađen niti nakon tri tjedna otkada se vodi kao nestali. :(
+12 glasa
Tanja Hors od Tanja Hors
Velike su šanse da je ono najgore. Nakupulo se njemu svega vjerojatno. Samo on zna kako mu je. Nema smisla da je živ i ne javlja se. Ne uklapa se to nikako u ovakve slučajeve. Do sada kad god je bio ovakav nestanak nije bilo dobro. Najgore je to što mogu proteću godine prije nego ga nađu.
Marina Polić od Marina Polić
sakrio se od muke i čeka da ga nađu
Goran Gonar od Goran Gonar
Nadam se da nije ono najgore
+11 glasa
Goran Gonar od Goran Gonar
Vjerojatno je kombinacija toga što ga je pogodilo poslovno-financijsko urušavanje nečega što je nekad bilo "njegovo dijete" i općenito psihičke slabosti, stresa, odgoja, te očekivanja.

Gubitak tako nečega jednostavno pogodi čovjeka. Vjerojatno lakovjeran, razočaran u sudbinu videoteke i u sustav, odlučio je sebi osobno naštetiti. :(

Predlažem mu, ako ovo čita, da pokrene nešto slično, ali moderno. Streaming servis, kanal ili slično. Eto, prijedlog da se prilagodi. :)

Slična pitanja

2 odgovora
4 odgovora
Monika Kiris 10.11.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...