181 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris
promjena rubrike od Znatko

Tko je novi vlasnik Netokracije koji je u 2022. preuzeo ovaj poslovno-tehnološki portal?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Korak bliže globalnoj zajednici programera

Infobip je novi vlasnik Netokracije, vodećeg regionalnog poslovnog i tehnološkog časopisa te dugogodišnjeg medijskog partnera Infobip Shifta. 

Netokracija je postala dio Infobipovog Developer Experience odjela, te zajedno s Infobipom podržava globalnu zajednicu razvojnih programera stvaranjem kvalitetnog sadržaja za programere. Iskusan tim Netokracije kreirat će mnoge članke, blogove, videa, podcaste i druge sadržaje koji će biti korisni svim vrstama programera i IT profesionalaca. Netokracija će nastaviti djelovati u sastavu Infobip Grupe kroz samostalno uredništvo. I dalje će pratiti sva relevantna događanja u regionalnom gospodarstvu i tehnologiji.

Infobip Shift konferencija, koja se održava zajedno s Netokracijom u Hrvatskoj i okolnim državama, prezentirat će i pratiti razvoj lokalnih tehnoloških (već razvijenih) sustava te novih sustava koji su i dalje u razvoju. Tim Netokracije bit će u Infobip Shiftu 19. i 20. rujna 2022. u Zadru. Pozivaju sve građane koje zanima tehnologija da se pojave i upoznaju tisuće sudionika, programera, osnivača, disruptora i IT profesionalaca iz cijelog svijeta.

Više informacija o konferenciji:

Slična pitanja

1 odgovor
Kruno Žagar 06.12.2021. pitanje u rubrici Programiranje od Kruno Žagar
1 odgovor
Ivana Basar 02.09.2020. pitanje u rubrici Programiranje od Ivana Basar

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...