Ana Primorac u rubrici Turizam i putovanja od

gdje otići posjetiti kaubojski ili indijanski, tematski western objekt u Bosni i Hercegovini (BiH) kao što bi mogao biti neki ranč, restoran, muzej, hotel...?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+12 glasa
Adriana Horvat od

Ukoliko želite posjetiti neki kaubojsko - indijsnski objetk u BiH, jedan takav je ranch u Trebižatu kod Čapljine (Gaucho Ranch). Osim interijera i eksterijera koji je uređen u kaubojskom stilu, raznih domaćih životinja, vlasnik Tihomir Sušac je u sklopu rancha otvorio i meksičku kaubojsku kantinu. 

+3 glasa
Mehmed Handžić Rasta od
u sarajevu znam nema ******* kauboja !!! ima sire ...

al ako oces da se osjetis ko kauboj ... ili indijaner ... odi u trebizat

to ti je kod capljine ... imaju gauco ranc !!!

to je bro najblize sto ces doc kaubojima iz bosne
–6 glasa
Viktor Viljac od
uređen od Viktor Viljac

Nije mi poznata niti jedna posebna kaubojska ili indijanska western atrakcija u Bosni i Hercegovini koja bi bila ranč, restoran, muzej ili hotel. Ipak, postoji nekoliko mjesta u Bosni i Hercegovini koja imaju vestern ili kaubojsku tematiku.

  1. Jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini je "Stari grad" Počitelj, koji se nalazi na obalama rijeke Neretve. Ima jedinstvenu mješavinu osmanske, mediteranske i zapadne arhitekture. Stari grad se smatra kulturnim i povijesnim mjestom, te je odlično mjesto za istraživanje tradicionalnog bosanskog načina života, običaja i kulture.
  2. Još jedno zanimljivo mjesto je etno-selo "Stanišići" u blizini Mrkonjić Grada, koje nudi uvid u tradicionalni način života u Bosni i Hercegovini. Nudi mogućnost upoznavanja tradicionalnog načina života, kulture i običaja lokalnog stanovništva.
  3. U Sarajevu možete posjetiti Sarajevski Film Festival koji se svake godine održava u gradu. Ovaj festival poznat je po filmovima s vesternom te je jedan od najprestižnijih filmskih festivala u Europi i regiji.

Ovo je samo nekoliko primjera, ali vrijedi napomenuti da je Bosna i Hercegovina zemlja s bogatom poviješću i kulturom, te ima mnogo drugih mjesta za istraživanje. Najbolje bi bilo provjeriti s lokalnom turističkom zajednicom ili konzultirati putničku agenciju za više informacija o drugim atrakcijama u zemlji.

Dina Kljajić od
Nije ti poznata?! Pa zašto si onda uopće odgovorio s odgovorom koji nema veze s pitanjem? :) Nije mi jasno pa ako možeš odgovoriti. Hvala ti.‌
Znatko od
Odgovor je prijavljen kao neprikladan, duplikat ili spam. Za sada izgleda da je samo netočan s obzirom na negativan zbroj dosadašnjih glasova.‌
Borna Matić od
Čovjek se barem potrudio. Krivo, ali potrudio se. Nije baš zaslužio toliko minusa.‌

Slična pitanja

1 odgovor 117 👀
2 odgovora 50 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...