Darija Magdalenić u rubrici Tehnologija od Darija Magdalenić

Prije smo tablete kupovali bez tipkovnice, ali vidim da se sve više koriste s njom. Da li to ljudi kupuju uz svaki laptop novu tipkovnicu ili imaju jednu tipkovnicu od prije?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji tablet preporučate?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac

Sve više tableta se kupuje s integriranom tipkovnicom, što omogućuje korisnicima da ih koriste kao laptop. Međutim, mnogi korisnici još uvijek kupuju vanjske tipkovnice za svoje tablete, kako bi imali bolju ergonomiju i preciznost prilikom pisanja. Također, postoje i univerzalne tipkovnice koje se mogu koristiti s više uređaja, tako da neki korisnici mogu koristiti istu tipkovnicu za tablet i laptop.

Međutim, to ne znači da svaki korisnik mora kupiti novu tipkovnicu za svaki uređaj. Mnogi korisnici koriste istu tipkovnicu za više uređaja, bilo da se radi o tabletu, laptopu ili desktop računalu. To je posebno izvedivo ako se koristi univerzalna tipkovnica koja se može povezati s više uređaja putem Bluetooth-a ili USB-a. Također, postoje i aplikacije za virtualne tipkovnice koje se mogu preuzeti na tablet ili smartphone, što omogućuje korisnicima da koriste svoje postojeće tipkovnice na više uređaja.

Ukratko, neki korisnici kupuju novu tipkovnicu za svaki uređaj, dok drugi koriste istu tipkovnicu za više uređaja. Razlog za to može biti potreba za boljom ergonomijom i preciznošću prilikom pisanja, mogućnost korištenja univerzalne tipkovnice ili korištenje virtualne tipkovnice preko aplikacije.

Slična pitanja

1 odgovor 459 👀
2 odgovora 201 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...