Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Kakav je coworking i event prostor na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija

Novo odredište coworking zajednice - Algebra

Coworking uredski prostor omogućuje korištenje modernog multidisciplinarnog prostora, uz networking unutar akademskog i edukacijskog okruženja

Lorena Čempuh / Algebra Press

Algebra Coworking Spark Space, novi hub coworking prostor, otvorio se u zapadnom dijelu Zagreba na adresi Gradišćanska 24. Prostor ima površinu preko 900 m2 te se sastoji od 111 suvremeno opremljenih radnih mjesta – u 15 odvojenih, privatnih uredskih prostora kapaciteta od dva do osamnaest radnih mjesta. Korisnici mogu koristiti konferencijsku dvoranu za sastanke za 14 sudionika, kao i dodatne prostore poput zajedničkog prostora za druženje i objedovanje, odvojenog prostora za telekonferencije te moderno opremljene kuhinje

Lorena Čempuh / Algebra Press

Domagoj Mak, glavni operativni direktor i član uprave Algebre, naglasio je:

„Ono što coworking prostor Algebra Spark Space čini jedinstvenim je činjenica da svojim korisnicima omogućujemo interakciju s više od 15.000 studenata i polaznika godišnje te više od 500 nastavnika iz IT, digitalnog, kreativnog i poslovnog područja, budući da je smješten u poticajnom akademskom okruženju Algebrinog kampusa. Prostor za male i startup firme odlično nadopunjava i Algebra LAB, znanstveno-istraživački centar koji provodi inkubatorski program više od 10 godina, a od nedavno pruža i usluge Europskog Digitalnog Inovacijskog Huba za male i srednje poduzetnike. I sve to nedaleko centra grada

Osim coworking prostora, u sklopu Algebra Spark Spacea, svima zainteresiranima na raspolaganju je i Spark Event – novo urbano mjesto za organizaciju većih ili manjih poslovnih događanja, predavanja, radionica, ali i niz drugih privatnih ili komercijalnih evenata uz svu potrebnu infrastrukturu.

Najam dodatnih prostora Algebra Rent Spacea omogućen je tvrtkama i fizičkim osobama kako bi na preko 12.000 m2 mogli zadovoljiti sve svoje potrebe.

Osim soba za sastanke koje se mogu iznajmiti na sat za do 40 osoba, može se i snimati i producirati sadržaj u sklopu audio, video ili podcast studija. Postoje i razni prostori za organizaciju predavanja, edukacija ili prezentacija. 

Lorena Čempuh / Algebra Press

Dostupan je i niz učionica i predavaonica različitih veličina i kapaciteta, organiziranih na način da se mogu postaviti prema potrebi. Neki od njih opremljeni su i računalima te su pogodni za sve vrste internih i eksternih edukacija, simpozija, seminara, konferencija, demonstracija proizvoda i drugih raznih događanja. U moderno uređenom i opremljenom kampusu svim zainteresiranima na raspolaganju su uredi opremljeni računalima i audio opremom te konferencijska dvorana maksimalnog kapaciteta 215 mjesta. Na raspolaganju su i ostali sadržaji poput podzemne garaže i vanjskog parkinga za bicikle te prostora s tušem.

Stavljanjem na raspolaganje cjelokupne prostorne i druge infrastrukture unutar novoizgrađenog kampusa, Algebra spremno odgovara na najraznovrsnije korisničke potrebe u potrazi za funkcionalnim prostorima. Više detalja o jedinstvenom Spark Spaceu svi zainteresirani mogu pronaći na web-stranici.

Slična pitanja

1 odgovor 327 👀
1 odgovor 299 👀
1 odgovor 251 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...