130 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Kako je Infinum otvorio ured u Amsterdamu (Nizozemska)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija

Infinum otvorio ured u Amsterdamu

Ines Madunić / Komunikacijski laboratorij

Zadnjih par godina Infinum, jedna od najsnažnijih hrvatskih tehnoloških tvrtki, širila se diljem Europe i SAD-a.

Otvarajući urede na strateški odabranim lokacijama, sada posluju u sedam ureda u šest zemalja, a najnoviji je ured otvoren u Nizozemskoj, koja je jedno od najuzbudljivijih europskih središta tehnologije.

Ured u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji, koji izjavljuje:

Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost“

Ines Madunić / Komunikacijski laboratorij

Infinum već dugi niz godina surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu. S Nizozemskom, točnije, s gradom Eindhovenom povezuje ih i dugogodišnje partnerstvo s vodećom tvrtkom na tržištu pametne rasvjete, Signify. Osim toga, globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

Slična pitanja

2 odgovora
3 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...