48 pregleda
Marija Miha u rubrici Softver od Marija Miha [Ekstraktivan] (5.2k bodova)

Da li hrvatska IT kompanija Q ima ured u Velikoj Britaniji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.3k bodova)

Novi ured u svjetskom poslovnom središtu

DOMAĆA IT TVRTKA Q U NAZOČNOSTI BRITANSKIH KLIJENATA SVEČANO OTVORILA URED U LONDONU

Svečanosti je prisustvovalo više od 100 uzvanika, a okupljenima se iz Monte Carla javio i Goran Ivanišević

Zagrebačka IT tvrtka Q svečano je otvorila ured u samom središtu Londona, čime je napravila još jedan snažan inozemni iskorak. Svečanost je održana u The Shard-u, najvišem neboderu u Europi, ujedno i poznatom simbolu britanske metropole.

The Shard

Među više od 100 uzvanika koji su sudjelovali u događanju bili su Q-ovi klijenti s tamošnjeg tržišta:

  • Karina Kajelova, menadžerica u Smart Pension-u,
  • Lewis Buttress, direktor proizvodnje u The Times-u,
  • Bojan Radlović, predsjednik uprave Money-a, kao i
  • Igor Pokaz, hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji.

Okupljenima se iz Monte Carla javio i Goran Ivanišević, legendarni as i najpoznatiji hrvatski tenisač koji je Q-u poželio dobar start novom uredu.

Među predstavnicima Q-ovog tima bili su i Filip Ljubić, suosnivač i CEO, Vedran Tolić, suosnivač i CBO, Jesse Belgrave, direktor londonskog ureda te Michael Fasosin, viši potpredsjednik u londonskom uredu.

“Velika Britanija već sada je naše najznačajnije tržište, a novim uredom želimo dati dodatnu vrijednost našim klijentima. Osim toga, već tražimo i nove kadrove u Londonu“, poručio je Vedran Tolić.

Q, koji je ove godine svrstan među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutch-a, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija, u Velikoj Britaniji ima širok portfelj klijenata. Trenutno radi za kompanije kao što su The Times, BBC, Smart Pension, Money, uSwitch i druge, a ured u Londonu omogućit će mu daljnje širenje i još snažniji fokus na strateške projekte velikih brendova.

Uživam u radu s agencijom kao što je Q, koji ima sličnu kulturu kao i mi i koji nastoji marljivo raditi kako bi postigao najbolje rezultate za svoje klijente. Uvijek smo u potrazi za partnerima koji će raditi nama uz bok i biti potpora našim inicijativama. Q-ov event u The Shard-u je bio sjajan, imala sam priliku susresti se s nevjerojatnim stručnjacima s različitim pogledima na tehnologiju te razmijeniti s njima svoja iskustva”, izjavila je Rai Eastham, voditeljica inženjeringa u The Times-u.

Svečano otvorenje dolazi nakon što je Q osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju istaknuli su se kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika sa čak šest osvojenih nagrada.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...