172 pregleda
Marija Miljević u rubrici Softver od Marija Miljević

Da li hrvatska IT kompanija Q ima ured u Velikoj Britaniji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.

Novi ured u svjetskom poslovnom središtu

DOMAĆA IT TVRTKA Q U NAZOČNOSTI BRITANSKIH KLIJENATA SVEČANO OTVORILA URED U LONDONU

Svečanosti je prisustvovalo više od 100 uzvanika, a okupljenima se iz Monte Carla javio i Goran Ivanišević

Zagrebačka IT tvrtka Q svečano je otvorila ured u samom središtu Londona, čime je napravila još jedan snažan inozemni iskorak. Svečanost je održana u The Shard-u, najvišem neboderu u Europi, ujedno i poznatom simbolu britanske metropole.

The Shard

Među više od 100 uzvanika koji su sudjelovali u događanju bili su Q-ovi klijenti s tamošnjeg tržišta:

  • Karina Kajelova, menadžerica u Smart Pension-u,
  • Lewis Buttress, direktor proizvodnje u The Times-u,
  • Bojan Radlović, predsjednik uprave Money-a, kao i
  • Igor Pokaz, hrvatski veleposlanik u Velikoj Britaniji.

Okupljenima se iz Monte Carla javio i Goran Ivanišević, legendarni as i najpoznatiji hrvatski tenisač koji je Q-u poželio dobar start novom uredu.

Među predstavnicima Q-ovog tima bili su i Filip Ljubić, suosnivač i CEO, Vedran Tolić, suosnivač i CBO, Jesse Belgrave, direktor londonskog ureda te Michael Fasosin, viši potpredsjednik u londonskom uredu.

“Velika Britanija već sada je naše najznačajnije tržište, a novim uredom želimo dati dodatnu vrijednost našim klijentima. Osim toga, već tražimo i nove kadrove u Londonu“, poručio je Vedran Tolić.

Q, koji je ove godine svrstan među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutch-a, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija, u Velikoj Britaniji ima širok portfelj klijenata. Trenutno radi za kompanije kao što su The Times, BBC, Smart Pension, Money, uSwitch i druge, a ured u Londonu omogućit će mu daljnje širenje i još snažniji fokus na strateške projekte velikih brendova.

Uživam u radu s agencijom kao što je Q, koji ima sličnu kulturu kao i mi i koji nastoji marljivo raditi kako bi postigao najbolje rezultate za svoje klijente. Uvijek smo u potrazi za partnerima koji će raditi nama uz bok i biti potpora našim inicijativama. Q-ov event u The Shard-u je bio sjajan, imala sam priliku susresti se s nevjerojatnim stručnjacima s različitim pogledima na tehnologiju te razmijeniti s njima svoja iskustva”, izjavila je Rai Eastham, voditeljica inženjeringa u The Times-u.

Svečano otvorenje dolazi nakon što je Q osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju istaknuli su se kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika sa čak šest osvojenih nagrada.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...