Monika Kiris u rubrici Kozmetika i estetika od Monika Kiris

Koji su beauty i wellness noviteti u 2023. godini?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Beauty i wellness noviteti u 2023. godini

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Dan ispunjen wellness i beauty trendovima uključivao bi meditaciju nakon buđenja te iskazivanje zahvalnosti, trening s omiljenim influencerom, odmaranje nakon treninga uz masažu, cjelodnevni boravak u spa s prijateljicama, večera u kojoj su jedan od glavnih sastojaka gljive, bezalkoholni koktel, skincare rutina u četiri koraka i odlazak na spavanje u normalno vrijeme s trakom preko usta.

Duševno blagostanje

Duševno blagostanje sada je u fokusu više nego ikad, a odnosi se na postizanje unutarnjeg osjećaja mira, zadovoljstva i sklada uz pomoć meditacije, disanja, prakse zahvalnosti ili borilačkih vještina - sve navedene aktivnosti jednako pozitivno utječu na mentalno i fizičko zdravlje.

Cjelodnevni posjeti spa i wellness centrima

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Cjelodnevni boravci u spa i wellness centrima trend je koji se sve češće prakticira, a taj trend će se nastaviti i u 2023. Sve se veća važnost stavlja na brigu o sebi i osobnoj dobrobiti kroz razne tretmane i opuštanje, a idealno mjesto za to su Terme Olimia

Uživanje u Wellnessu Orhidelija, obiteljski provod u Termaliji Family Fun ili opuštanje u Thermaliji Relax, najbolje slovenske terme nude za svakoga ponešto. Blagodati termalne vode, fantastične masaže ili tretmani i opuštanje u sauni samo neke od mogućnosti za savršeno ispunjen beauty i wellness dan.

Za kraj, važno je napomenuti da pri odabiru beauty i wellness rutine treba trendove prilagoditi vlastitim potrebama, umjesto da se trendovi samo slijepo slijede. Slušajte svoje tijelo, postavite ciljeve i odaberite najbolje za sebe.

Slična pitanja

2 odgovora 300 👀
2 odgovora 140 👀
1 odgovor 464 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...