Ima li kakav popis svih web stranica za online edukaciju?

454 pogleda
Maja Kos pitano Oct 21, 2014 u kategoriji Web Obrazovanje od korisnika Maja Kos Superaktivan (1,018 bodova)
Zanima me da li netko ima popis svih glavnih poznatih eduakcijskih web stranica za online courses?

Please log in or register to answer this question.

2 odgovor(a)

+5 glasova
Dimitrije-Vuk Veličković odgovoreno Oct 23, 2014 od korisnika Dimitrije-Vuk Veličković Superaktivan (4,089 bodova)
0 glasova
Clyde Lee odgovoreno May 23, 2017 od korisnika Clyde Lee Početnik (34 bodova)

Možete potrošiti mnogo novca za online tečajne programe. A tu su i besplatni. I ispod, dat ćemo vam neke web stranice za podučavanje online tečajeva.

1. Udemy. Udemy je nova besplatna platforma za podučavanje online tečajeva. Svatko se može prijaviti za Udemy i započeti s izradom tečajeva u nekoliko minuta. Udemy nudi razne alate za isporuku sadržaja na mreži. Stvaratelji tečaja mogu objaviti dijaprojekcije, objavljivati ​​videozapise i stvoriti zajedničke sinkronizirane slideshove i videozapise. Stvaratelji tečaja također mogu održavati live online sesije kroz Udemy virtualnu razrednu platformu. Pogledajte videozapis u nastavku da biste saznali više o Udemy.

2. RCampus. Ovo je besplatan sustav upravljanja mrežnim učenjem koji se može koristiti za stvaranje tečajeva, studentskih zadataka, održavanje razreda, održavanje razgovora u razredu i slanje mnogih vrsta obrazovnih sadržaja kao što su videozapisi, veze, slike itd. Također se može koristiti kao Sustav upravljanja ePortfolioom u kojem studenti i nastavnici mogu "izgraditi više, potpuno funkcionalnih prezentacijskih portfolija za demonstraciju svojih vještina i znanja ili za razvoj karijere".

3. Learnopia. Learnopia je besplatna usluga koja nudi hosting za online tečajeve. Learnopiais također mjesto za pronalaženje i pohađanje online tečajeva. Ako kreatori tečajeva učine svoje tečajeve besplatno za druge, onda hosting je besplatan. Trenutačno postoje tečajevi o Learnopiji koji su besplatni i drugi koji zahtijevaju plaćanje.

4. P2PU. Peer 2 Peer University (P2PU) je mrežna zajednica ljudi koji dijele svoje znanje kroz sveučilišne tečajeve. Stručnjaci volontiriziraju svoje vrijeme i resurse kako bi stvorili i olakšali tečajeve u svojim područjima stručnosti. Tečajevi i njihovi pripadajući materijali su besplatni. Međutim, upis u svaki tečaj je ograničen kako bi se omogućio okruženje u kojem voditelj kolegija i njihovi studenti mogu komunicirati na smislen način. Saznajte više o P2PU u videozapisu u nastavku.

Web stranice za online obrazovanje

Slična pitanja

2 odgovora 386 pogleda
1 odgovor 67 pogleda
Filip Jurišić pitano Jan 27, 2016 u kategoriji Web Obrazovanje od korisnika Filip Jurišić Superaktivan (1,123 bodova)
2 odgovora 154 pogleda
1 odgovor 63 pogleda
1 odgovor 157 pogleda
1 odgovor 72 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,034 pitanja

2,641 odgovora

1,316 komentara

1,039 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Google+

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...