Gdje ima besplatno online obrazovanje?

391 pogleda
Marko Radić pitano Mar 2, 2016 u kategoriji Web Obrazovanje od korisnika Marko Radić Superaktivan (1,260 bodova)

Zna li tko gdje se može doći do besplatnog online obrazovanja?

2 odgovor(a)

+1 glas
Mario Daka odgovoreno Mar 10, 2016 od korisnika Mario Daka Superaktivan (6,051 bodova)

Ovako, imam ti dva prijedloga za besplatno online obrazovanje:

  1. Coursera.org je jedan od najpoznatijih i najvećih projekata s preko šest stotina besplatnih programa koje vode profesori s više od sto različitih fakulteta. Tečajevi su podijeljeni u dvadeset i pet različitih kategorija od kojih najveću ponudu imaju humanističke znanosti, sociologija i biologija.

  2. Neprofitna udruga ODRAZI iz Zagreba pokrenula je projekt neinventivnog naziva Besplatne online škole informatike -  ITdesk.info. Preko ovog edukativnog portala mogu se savladati osnovne računalne vještine i znanja, a pristup objavljenom materijalu je potpuno besplatan!

+2 glasova
Clyde Lee odgovoreno May 15, 2017 od korisnika Clyde Lee Početnik (34 bodova)
selected May 15, 2017 od korisnika Marko Radić
 
Najbolji odgovor
  1. Udemy. Udemy je nova besplatna platforma za podučavanje online tečajeva. Svatko se može prijaviti za Udemy i započeti s izradom tečajeva u nekoliko minuta. Udemy nudi razne alate za isporuku sadržaja na mreži.
  2. RCampus. Ovo je besplatan sustav upravljanja mrežnim učenjem koji se može koristiti za stvaranje tečajeva, studentskih zadataka, održavanje razreda, održavanje razgovora u razredu i slanje mnogih vrsta obrazovnih sadržaja kao što su videozapisi, veze, slike itd.
  3. Learnopia. Learnopia je besplatna usluga koja nudi hosting za online tečajeve. Također je mjesto za pronalaženje i pohađanje online tečajeva.
  4. P2PU. Peer 2 Peer University (P2PU) je mrežna zajednica ljudi koji dijele svoje znanje kroz sveučilišne tečajeve. Stručnjaci volontiriziraju svoje vrijeme i resurse kako bi stvorili i olakšali tečajeve u svojim područjima stručnosti.
  5. Teachers pay Teachers. Umjesto mjesta za podučavanje studenata, ovo je web mjesto na kojem instruktori mogu slobodno prodavati ili dijeliti svoje nastavne materijale. Nastavnici mogu objavljivati videozapise, opremu za učenje, planove za lekciju, vodiče za učenje, isječku iz crteža i još mnogo toga što mogu odabrati da će ih dati ili naplatiti.
  6. EzTalks Cloud Meeting. EzTalks Cloud Meeting je profesionalni online softver za učenje koji je idealan za studente i nastavnike. Omogućuje pojedinačnim tutorima i trenerima da se koriste tehnologijom uživo preko Interneta i pružaju neograničene klase uživo i online lekcije.

 

Marko Radić commented May 15, 2017 od korisnika Marko Radić Superaktivan (1,260 bodova)
hvala na odgovoru. sviđa mi se popis.

Slična pitanja

1 odgovor 63 pogleda
1 odgovor 157 pogleda
2 odgovora 454 pogleda
1 odgovor 618 pogleda
1 odgovor 87 pogleda
Marko Radić pitano Mar 25, 2016 u kategoriji Web Obrazovanje od korisnika Marko Radić Superaktivan (1,260 bodova)
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,034 pitanja

2,641 odgovora

1,316 komentara

1,047 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Google+

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...