1.1k pregleda
Marko Radić u rubrici Obrazovanje od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova)

Zna li tko gdje se može doći do besplatnog online obrazovanja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mario Daka od Mario Daka [Megaktivan] (15.8k bodova)

Ovako, imam ti dva prijedloga za besplatno online obrazovanje:

  1. Coursera.org je jedan od najpoznatijih i najvećih projekata s preko šest stotina besplatnih programa koje vode profesori s više od sto različitih fakulteta. Tečajevi su podijeljeni u dvadeset i pet različitih kategorija od kojih najveću ponudu imaju humanističke znanosti, sociologija i biologija.

  2. Neprofitna udruga ODRAZI iz Zagreba pokrenula je projekt neinventivnog naziva Besplatne online škole informatike -  ITdesk.info. Preko ovog edukativnog portala mogu se savladati osnovne računalne vještine i znanja, a pristup objavljenom materijalu je potpuno besplatan!

+5 glasa
Clyde Lee od Clyde Lee [Aktivan] (212 bodova)
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor
  1. Udemy. Udemy je nova besplatna platforma za podučavanje online tečajeva. Svatko se može prijaviti za Udemy i započeti s izradom tečajeva u nekoliko minuta. Udemy nudi razne alate za isporuku sadržaja na mreži.
  2. RCampus. Ovo je besplatan sustav upravljanja mrežnim učenjem koji se može koristiti za stvaranje tečajeva, studentskih zadataka, održavanje razreda, održavanje razgovora u razredu i slanje mnogih vrsta obrazovnih sadržaja kao što su videozapisi, veze, slike itd.
  3. Learnopia. Learnopia je besplatna usluga koja nudi hosting za online tečajeve. Također je mjesto za pronalaženje i pohađanje online tečajeva.
  4. P2PU. Peer 2 Peer University (P2PU) je mrežna zajednica ljudi koji dijele svoje znanje kroz sveučilišne tečajeve. Stručnjaci volontiriziraju svoje vrijeme i resurse kako bi stvorili i olakšali tečajeve u svojim područjima stručnosti.
  5. Teachers pay Teachers. Umjesto mjesta za podučavanje studenata, ovo je web mjesto na kojem instruktori mogu slobodno prodavati ili dijeliti svoje nastavne materijale. Nastavnici mogu objavljivati videozapise, opremu za učenje, planove za lekciju, vodiče za učenje, isječku iz crteža i još mnogo toga što mogu odabrati da će ih dati ili naplatiti.
  6. EzTalks Cloud Meeting. EzTalks Cloud Meeting je profesionalni online softver za učenje koji je idealan za studente i nastavnike. Omogućuje pojedinačnim tutorima i trenerima da se koriste tehnologijom uživo preko Interneta i pružaju neograničene klase uživo i online lekcije.

 

Marko Radić od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova)
hvala na odgovoru. sviđa mi se popis.

Slična pitanja

1 odgovor 176 pregleda
1 odgovor 358 pregleda
2 odgovora 811 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...