Marko Radić u rubrici Obrazovanje od

Zna li tko gdje se može doći do besplatnog online obrazovanja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mario Daka od

Ovako, imam ti dva prijedloga za besplatno online obrazovanje:

  1. Coursera.org je jedan od najpoznatijih i najvećih projekata s preko šest stotina besplatnih programa koje vode profesori s više od sto različitih fakulteta. Tečajevi su podijeljeni u dvadeset i pet različitih kategorija od kojih najveću ponudu imaju humanističke znanosti, sociologija i biologija.

  2. Neprofitna udruga ODRAZI iz Zagreba pokrenula je projekt neinventivnog naziva Besplatne online škole informatike -  ITdesk.info. Preko ovog edukativnog portala mogu se savladati osnovne računalne vještine i znanja, a pristup objavljenom materijalu je potpuno besplatan!

+5 glasa
Šime Novosel od
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor
  1. Udemy. Udemy je nova besplatna platforma za podučavanje online tečajeva. Svatko se može prijaviti za Udemy i započeti s izradom tečajeva u nekoliko minuta. Udemy nudi razne alate za isporuku sadržaja na mreži.
  2. RCampus. Ovo je besplatan sustav upravljanja mrežnim učenjem koji se može koristiti za stvaranje tečajeva, studentskih zadataka, održavanje razreda, održavanje razgovora u razredu i slanje mnogih vrsta obrazovnih sadržaja kao što su videozapisi, veze, slike itd.
  3. Learnopia. Learnopia je besplatna usluga koja nudi hosting za online tečajeve. Također je mjesto za pronalaženje i pohađanje online tečajeva.
  4. P2PU. Peer 2 Peer University (P2PU) je mrežna zajednica ljudi koji dijele svoje znanje kroz sveučilišne tečajeve. Stručnjaci volontiriziraju svoje vrijeme i resurse kako bi stvorili i olakšali tečajeve u svojim područjima stručnosti.
  5. Teachers pay Teachers. Umjesto mjesta za podučavanje studenata, ovo je web mjesto na kojem instruktori mogu slobodno prodavati ili dijeliti svoje nastavne materijale. Nastavnici mogu objavljivati videozapise, opremu za učenje, planove za lekciju, vodiče za učenje, isječku iz crteža i još mnogo toga što mogu odabrati da će ih dati ili naplatiti.
  6. EzTalks Cloud Meeting. EzTalks Cloud Meeting je profesionalni online softver za učenje koji je idealan za studente i nastavnike. Omogućuje pojedinačnim tutorima i trenerima da se koriste tehnologijom uživo preko Interneta i pružaju neograničene klase uživo i online lekcije.

 

Marko Radić od
hvala na odgovoru. sviđa mi se popis.‌

Slična pitanja

2 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 248 👀
1 odgovor 577 👀
1 odgovor 511 👀
1 odgovor 678 👀
3 odgovora 962 👀
1 odgovor 192 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...