Filip Piškur u rubrici Obrazovanje od
uređen od Znatko
Prvo da se predstavim. Imam 26 godina i ajmo reći da se bavim web dizajnom (pokrio sam osnove html-a i css-a [čak možda i mrvicu više od osnova ;)] i služim se Wordpressom na nekoj srednjoj razini). Imam par projektića iza sebe, ništa zahtjevno...
 
Budući da je na tržištu sve više web dizajnera želim se istaknuti iz gomile. Love i vremena za neki fakultet nemam (a iskreno niti volje učiti stvari za koje znam da mi neće trebati) tako da sada pokušavam složiti nekakav program samoobrazovanja po kojem bi radio. Molim ljude s iskustvom na tom području da mi pomognu u tome.
 
Dakle zanimaju me "kolegiji" i teme, više nego linkovi za razno-razne tutorijale html-a, javascript-a i sl., koji će mi pomoći da usavršim svoje znanje o vizualnom dizajnu općenito i web dizajnu.
 
Ako nekome još nije u potpunosti jasno što tražim, volio bi odgovore u stilu:
tipografija, psihologija boja, pisanje kvalitetnog contenta... i slično. Što detaljnije to bolje :). I naravno ako imate kakvu dobru referencu (tipa "Before and After Magazine") i više su nego dobrodošle.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Mario Daka od
odabran od Filip Piškur
 
Najbolji odgovor

Pozdrav chof09!

Ako te zanima web dizajn i razvoj u tom području weba (nisi rekao da li te zanima programiranje iako si naveo JavaScript) preporučio bih ti ove linkove za daljnje online obrazovanje. Pretpostavljam da si škole tipe W3Schools već prošao. Daklem...

Edukacija košta, ali isplati se! Pogotovo ako želiš biti priznati profesionalac.

Filip Piškur od
Ima tu zanimljivih stvari, neke poput Lynde sam već koristio. Problem s takvim stranicama mi je kada nemam konkretnu temu koju tražim, puno je smjerova u kojima bi mogao sada dalje krenuti, ako me razumiješ. Proučit ću za početak ove fakultete, mislim da bi tu mogao naći strukturu koja mi je potrebna.
Inače trenutno se fokusiram na dizajn, ali ću u narednih godinu dana zaviriti i u javascript i php (radi wordpressa), a kasnije nadam se i malo dublje ući u programiranje.
Hvala na brzom i izdašnom odgovoru :)

Slična pitanja

2 odgovora 618 👀
3 odgovora 6.5k 👀
Goran Dren 08.04.2014. pitanje u rubrici Web Dizajn od Goran Dren
2 odgovora 276 👀
1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 626 👀
1 odgovor 502 👀
Adriana Murtić 30.09.2020. pitanje u rubrici Web Dizajn od Adriana Murtić
1 odgovor 619 👀
1 odgovor 392 👀
07.12.2013. pitanje u rubrici Web Dizajn od vulk21
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...