Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od

Kako postati pravi grill majstor i napraviti najbolji roštilj za ekipu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od

Proljeće i ljeto savršeno su vrijeme za roštiljanje! Nema ništa bolje nego okupiti prijatelje i obitelj oko roštilja i uživati u toplom suncu, svježem zraku i ukusnoj hrani. Bilo da ste početnik ili iskusni grill majstor, postoji mnoštvo ukusnih recepata i malih tajnih velikih grill majstora uz koje će delicije s roštilja postati savršene i oduševiti vašu obitelj i prijatelje!

Zahvaljujući vrhunskim majstorima grilla iz Njemačke: Petru Kowalskom, Janu Andreeu, Cedricu Nogueira Andradeu, ali i domaćim chefovima Tomislavu Đukiću i Dejanu Pejoviću, koji su svi zajedno na Big Green Egg BBQ Akademiji od 18. do 21. svibnja 2023. u Falkensteiner Resortu Punta Skala pokraj Zadra svim zainteresiranima pokazali kako se radi najbolji roštilj. 

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Big Green Egg je savršeni grill alat u dizajnu i završnoj obradi, a ujedno i zdrav način pripreme hrane jer se pokreće prirodnim drvenim ugljenom i izrađen je od keramike visoke kvalitete koja zadržava toplinu i vlagu bolje od bilo koje druge jedinice za kuhanje. S njim možete pripremiti na roštilju sve što vam srce poželi, ne samo meso! 

Losos je primjerice savršeno sočan kada se grila Green Egg tehnologijom, također možete ispeći kruh ili izvući najbolju nutritivnu vrijednost iz povrća.

"Ključ dobrog roštilja je u pripremi. Pazite da koristite visokokvalitetni drveni ugljen u svom Green Eggu i ostavite meso na sobnoj temperaturi da se temperira prije pečenja. Ako pečete veće komade mesa, možete ih prije pečenja dimiti u eggu koristeći aromatizirane pelete i smoking tube"

...istaknuo je chef Dejan Pejović.

Elizabeta Penić / Lollipop PR

Slična pitanja

3 odgovora 1.2k 👀
4 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 2.6k 👀
Ivan Gačić 25.04.2021. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić
1 odgovor 228 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...