Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Razno od
promjena rubrike od Znatko
A - osobnom odlukom postavitelja pitanja.?
B.- odgovor koji je dobio naj više bodova ?
C - kad na isto bude odgovoreno x put.?
D - kad prođe određeno vrijeme + jedno od gore navedenih.?
(vi, koji ste ovdje duže, to znate-da sad ne kopam,po pravilima,
a opet,mogu pogriješiti.)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Znatko od

Ilija, kada ste se registrirali prvi puta na Znatku, na vrhu svake web stranice je u narančastom (crvenom?) okviru između ostalog pisalo:

Najbolji odgovor po odluci postavljača pitanja je uokviren u zelenu boju.

No, da objasnimo dodatno kako se koristi odabir najboljeg pitanja...

Znatkov certifikat ;)

Korisničkim anonimnim glasovanjem na odgovore svaki postavljač pitanja, kao i svi čitatelji tog pitanja, mogu vidjeti koji odgovor je zajednica odlučila odabrati kao vjerodostojan, zanimljiv, najvjerojatnije točan ili koristan. To je odluka mase - demokratska metoda glasovanja. Svi odgovori ispod pitanja mijenjaju svoj poredak dinamično u vremenu ovisno o tome koliko koji ima glasova. Oni s najviše su na vrhu liste. Odgovor s najviše glasova je prvi ispod pitanja. Najlošiji odgovori su na dnu liste ispod pitanja. Odgovor s negativnim odgovorom se može smatrati "smećem" od odgovora.

Suprotno demokratsom mijenju odabira prvog odgovora na listi ispod pitanja, odabir najboljeg odgovora nekog pitanja je dodatna mogućnost isključivo postavljača pitanja (ali i moderatora i nas administratora iako to rijetko koristimo). ODabir najboljeg odogovora je kao neka vrsta "veta" postavljača pitanja na najbolji odgovor. Postavljač pitanja sam odlučuje kada i koji odgovor želi odabrati kao najbolji. U potpunosti je odluka na postavljaču. I ne mora biti isti onaj odgovor kojeg odabere većina korisnika pozitivnim glasovima. Možda postavljač pitanja ne može utjecati da neki odgovor mase odaberi kao najbolji brojem pozitivnih glasova ("lajkova"), ali može odabrati svoj osobni najbolji odgovor.

Jasno je - najbolji odgovor (postavljača pitanja) i onaj odgovor koji je prvi izlistan ispod pitanja nisu nužno isti. A opet - mogu biti!

Frenki (Ilija) Atajić od
Hvala na Odgovoru - prilikom registracije - samo sam pročita - Pravila - ostalo me u tom trenutku nije zanimalo.
Naravno, da bi tebao odgovor sa naj više bodova - biti i - konačni, bez obzira, dali se to Meni, kao postavljaču sviđalo ili ne - jer, na kraju- nije bitno Moje osobno mišljenje, več mišljenje večine - kome to ne odgovara.ok.
Sve 5+‌
+3 glasa
Darija Magdalenić od

Najbolji odgovor se zaključuje po meni upravo kako ste napisali prvu ponuđenu opciju:

  • A - osobnom odlukom postavitelja pitanja

Kada postavim pitanje, ako mogu označiti najbolji to znači da je na meni i mom rasuđivanju da olučim koji ću ja smatrati odgovor najbolji. To mi je jasno da se ostali ne moraju složiti, ali ako sam ja postavila onda valjda imam pravo i birati koji je meni najbolji odgovor.

Slična pitanja

1 odgovor 533 👀
1 odgovor 258 👀
3 odgovora 182 👀
1 odgovor 320 👀
1 odgovor 315 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...