110 pregleda
Monika Kiris u rubrici Zdravlje i medicina od Monika Kiris

O čemu će biti riječ na prvoj dm-ovoj konferenciji o ženskom zdravlju - "Odvoji dan za sebe" 2023? O kojim će se temama pričati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Suzanna Marić od Suzanna Marić

Prva dm-ova konferencija o ženskom zdravlju - "Odvoji dan za sebe" 2023 održat će se 11. rujna 2023. u Zagrebu. Konferencija će okupiti stručnjake iz područja ginekologije, dermatologije, nutricionizma i psihologije kako bi razgovarali o najvažnijim temama vezanim uz žensko zdravlje.

Teme konferencije "Odvoji dan za sebe" 2023 uključuju:

  • Menstrualni ciklus i hormoni
  • Mliječne žlijezde i rak dojke
  • Vaginalni problemi i infekcije
  • Cirkulatorni sustav i srčani problemi
  • Njega kože i kose
  • Ishrana i zdrava prehrana
  • Stres i anksioznost
  • Seksualno zdravlje i reproduktivna prava

Konferencija će biti prilika za žene da saznaju više o svom zdravlju, da se upoznaju s najnovijim istraživanjima i da razgovaraju sa stručnjacima o svojim pitanjima. Također će biti prilika za razmjenu iskustava i podršku drugim ženama.

0 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Konferencija „Odvoji dan za sebe“ odgovorit će na najvažnija pitanja o ženskom zdravlju

Ponedjeljak 11. rujna u Hotelu Zonar, od 10 do 16 sati

U Hotelu Zonar će se održati dm-ova konferencija o ženskom zdravlju pod nazivom "Odvoji dan za sebe", na kojem će stručnjaci kroz izlaganja i panel rasprave dati odgovore na ključna pitanja vezana za žensko zdravlje.

Ova konferencija nastoji razbiti tabu povezan s temama kao što su menstrualni ciklus, hormonski disbalans i seksualno zdravlje. Ginekologinja Ulla Marton će se baviti tim pitanjima u svojim izlaganjima. Također, ginekologinja Nataša Šemnički te psihijatar i seksualni terapeut Goran Arbanas će se dotaknuti aspekata ginekološkog zdravlja.

S obzirom na važnost mentalnog zdravlja, na dm-ovoj konferenciji će o toj temi govoriti akademkinja i neurologinja Vida Demarin te sociolog i autor Bruno Šimleša. Estetski kirurg Mladen Duduković će se posvetiti temi evolucije koncepta ljepote, što je također ključno zdravstveno pitanje.

Unapređenje kvalitete života i doprinos boljoj zdravstvenoj skrbi naših sugrađana okosnica su dm-ovog društveno-odgovornog djelovanja. Tijekom cijele godine naglasak je na ženskom zdravlju i na skretanju pozornosti na teme i izazove s kojima se žene susreću u privatnom i profesionalnom životu. Zato ćemo na prvoj dm-ovoj konferenciji posvećenoj ženskom zdravlju okupiti vrhunske stručnjake i brojne goste kako bismo sudionicama ponudili konkretna rješenja i savjete koji mogu dugoročno doprinijeti kvaliteti njihovog života“

...istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Sudionice će se moći uključiti u panel rasprave koje će pratiti sve glavne teme konferencije te će ujedno imati priliku sudjelovati u dvjema radionicama o učinkovitom nošenju sa stresom u svakodnevnom životu.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...