155 pregleda
Borna Matić u rubrici Turizam i putovanja od Borna Matić
Zašto i kako je moguće da je Sergej Trifunović protjeran odnosno da ima zabranu ulaska u Hrvatsku i sve države EU na godinu dana?!? Zar policija ima takve ovlasti na razini cijele EU?!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+16 glasa
Adriana Horvat od Adriana Horvat
odabran od Borna Matić
 
Najbolji odgovor

Glumac Sergej Trifunović je zaustavljen na graničnom prijelazu Bajakovo i kažnjen s tisuću eura te mu je zabranjen ulaz u Hrvatsku sljedećih godinu dana. Razlog tome je da je za njim raspisana potraga od strane Splitske policije zbog kršenja članka 5 i 17 Prekršajnog zakona jer je Sergej Trifunović nakon što je bio priveden na Prekršajni sud na svojim društvenim mrežama pisao kako je doživio, citiram "maltretiranje koje nigdje drugdje nije doživio" te je javno vrijeđao policijske službenike i dogradonačelnika Splita.

Goran Gonar od Goran Gonar
Šteta za dobrog glumca. Moguće da je zaslužio, ali tih godinu dana će brzo proći, a on će sigurno iskoristiti tu foru da je bio na crnoj listi za ulazak u EU kako bi dobio na održavanju popularnosti u svojoj zemlji. Isplatiti će mu se na kraju.
Boris Marović od Boris Marović
Balkanjeros - eto što reć
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Bahatio se i zaslužio je što je dobio. Drago je i meni što je poruka o tome što mu se dogodilo odjeknula i preko granice. :D
+13 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Za sve što se dešavalo oko njegovog boravka u splitu i gluposti koje je radio je kriva - Srpska vlast, - naime, Trifunović je došao u hrvatsku i počeo se bahato ponašati, a da mu ni na kraj pameti nije bilo, dasmo mi policijska država - naime,, 15 - 20 ,, ,,,građana,, blokira međunarodni autoput u beogradu, policija ne reagira, več preusmjeri saobračaj, isti takvi dođu pred prozore parlamenta i pištaljkama - trzbama i drugim napravama ometaju rad istoga - policija ne reagira - kod nas, se na markovom trgu ne može ni organizirati mimohod u tišini - jer je isti zatvoren za građane. Da je u srbiji dobio pendrekom za javno psovanje roditelja ili djece predsjednika - znao bi se ponašati u hrvatskoj.
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Dobro ste rekli. Ali neka se ovo dogodilo medijskoj osobi. Ovo će biti dobra poruka i drugima koji nam dolaze u goste. S policijom se nema što raspravljati.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...