112 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Društvo od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko

Da je npr. Boris Becker došao na jadran, i kupao se sa psom u moru (što radi 90% nas hrvata)
dobio isti tretman i istu kaznu..kao gore spomenuti..(volim, ova ,,škakljiva.. pitanja, od kojih svi bježe - u, stilu, de, nemoj pitati mene , pitaj onog iz mene  - gori sam od Dežulovića..wink)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+14 glasa
Mario Bedeković od Mario Bedeković

Prvo samo da odgovorim neobavezno za ovo pitanje... Boris Becker i Sergej Trifunović su obojica osuđeni za financijske prevare do sad. Becker je osuđen na dvije i po godine zatvora za pokušaj prikrivanja imovine u postupku bankrota, a Trifunović je osuđen zbog pronevjeru novca neke svoje zaklade. Dakle, pravda obojicu kažnjava i obojica su očito živjeli "na rubu" do sada. Ovaj Trifunović ima i duži niz dodatnih prekršaja i kazni.

Ali opet, ne smatram da bi Boris Becker dobio istu kaznu kao Sergej Trifunović u Hrvatskoj za ovo zadnje vrijeđanje policajca u paketu s šetnjom psa na plaži gdje je to zabranjeno. Becker, uzimajući u obzir njegovu međunarodnu slavu i reputaciju, vjerojatno bi dobio blažu kaznu od Sergeja Trifunovića. Becker bi mogao dobiti recimo - novčanu kaznu. Samo. ;)

Iako vjerojatno netko u policiji ne voli Srbe, vjerojatno je i Sergej previše radio problema umjesto da je poštivao policiju. Recimo da je policija upravo na njemu trenirala strogoće da ne bude sve kako Sergej hoće. ;) :D

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Pošten i solidan odgovor - nuzeo sa Beckera, onako, bez veze, mogaosam nači i nekog drugog, ali hvala na realnom odgovoru . 5+
Mila Validžić od Mila Validžić
Lik mi je antipatičan i zasluženo je dobio kaznu i zabranu. Umišljen je.
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Ha dobro, mislio sam da Becker ima dublje značenje kad su obojica već bili "na rubu" pa sam mislio da je to veza zašto baš on.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...