99 pregleda
Monika Kiris u rubrici Zdravlje i medicina od Monika Kiris

Gdje je nova zgrada Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion u Novom Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion otvara se novoj lokaciji, u novoj zgradi u Dugavama (Novi Zagreb), 2. listopada 2023. Na predstavljanju bolnice na novoj lokaciji javnosti je predstavljena impozantna nova zgrada na čak 8.500 kvadratnih metara koja će biti novo središte izvrsnosti u liječenju ortopedskih i traumatoloških bolesti i ozljeda.

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion
Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion

Prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, predsjednik Upravnog vijeća Akromiona, jedan od osnivača, povodom predstavljanja nove bolnice u Novom Zagrebu je izjavio:

„Nova bolnica Akromion je počela s izgradnjom na livadi na kojoj nije bilo ničega i gradila se potpuno ispočetka, točno onako kako je trebalo biti. Mnoge bolnice se nadograđuju, adaptiraju i u pitanju bude improvizacija. Naša nova bolnica je napravljena baš kako smo željeli, kako bi jedna moderna, specijalna bolnica za koštano-zglobnu kirurgiju trebala izgledati. Sve ono što je najbolje na svijetu pokušavamo prenijeti k nama, a sada imamo još više mogućnosti za to u novoj bolnici. Možemo kupiti vrhunsku opremu, vrhunske implantate, koristiti najbolje medicinske metode i pružiti pacijentima najbolje. Nemamo nikakva ograničenja, pratimo svjetska dostignuća, literaturu i praksu, educiramo se i predajemo na kongresima kako bismo ostali na vrhu i bili u toku s napretkom u ortopediji i traumatologiji. Želimo raditi vrhunsku struku, vrhunsku koštano-zglobnu kirurgiju i poboljšavati kvalitetu života pacijenata.“

Ovaj inovativni medicinski centar objedinjuje najnoviju tehnologiju, napredne dijagnostičke metode i stručnost vodećih kirurga i medicinskog osoblja kako bi osigurao najkvalitetniju skrb i podršku pacijentima tijekom cijelog procesa liječenja.

foto: Dijana Karabašić / Real grupa

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
>Nova bolnica Akromion je počela s izgradnjom na livadi na kojoj nije bilo ničega<  = A, Rođo moj, iz Punoglavaca, pored Baretina - A, gdje se inaće  grade objekti..na Drvetu..haj ti doli, do Macole, naruč* 4 kile i kilu mladog luka, eto mene, samo da nešto obavim..

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...