Dina Kljajić u rubrici Mobitel od Dina Kljajić
uređen od Dina Kljajić

Kad koristim TELEMACH mrežu, što da napravim kad mi je zaboravljen PIN i traži me onda PUK broj za otključavanje mobitela?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji je kontakt Telemach službe za korisnike?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Darija Gorić od Darija Gorić
odabran od Dina Kljajić
 
Najbolji odgovor

Mislim da je ovo prilično jednostavno i baš straightforward... Ako si zaboravila PIN broj za svoju SIM karticu u TELEMACH mreži, napravi ovo:

Nazoveš Telemach službu za korisnike na broj 095 1000 444 (ako si privatni korisnik) ili 095 1000 500 (ako si poslovni korisnik).

Kada čuješ operatera, reci mu da si zaboravila PIN broj za svoju SIM karticu, a on ili ona će te zatražiti tvoje osobne podatke - ime, prezime, OIB i broj telefona.

Kad operator provjeri tvoje podatke, dat će ti tvoj PUK broj. Voila! :D

Ako ne možeš dobiti svoj PUK broj od Telemachove službe za korisnike, možeš ga pokušati pronaći na plastičnom držaču SIM kartice. PUK broj ti je obično otisnut na stražnjoj strani tog plastičnog držača. Nadam se da ga čuvaš negdje kao i ja. :)

Taj PUK ti je neki broj od 8 znamenki i on ti se koristi za otključavanje SIM kartice kad zaboraviš i krivo upišeš PIN par puta. Taj PUK možeš unijeti do 10 puta, tako da ako ga znaš, nije problem i da koji puta pogriješiš. Ako ga upišeš ispravnog - riješila si svoj problem!!! (h)

Ako ne možeš pronaći svoj PUK broj ni na jednom od ovih mjesta ili ako uneseš krivi PUK broj svih tih 10 puta - tada ti je SIM kartica trajno blokirana. Jbg, morat ćeš je zamijeniti u nekoj najbližoj Telemachovoj trgovini.

Slična pitanja

1 odgovor 498 👀
1 odgovor 168 👀
1 odgovor 204 👀
1 odgovor 525 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...