164 pregleda
Martina Marković u rubrici Kozmetika i estetika od Martina Marković
uređen od Martina Marković

Svečano otvorenje Futura Dent Estetica poliklinike u Kvaternik Plazi...

Uz mnoštvo poznatih lica, ugodnu atmosferu, fine zalogajčiće i dobru muziku dobila sam priliku razgledati futuristički centar estetske stomatologije koja je ujedno i mini galerija s djelima Borisa Bućana. Novo iskustvo i dobra zabava, kako je vama bilo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Mnogi prisutni su izrazili oduševljenje nedavno otvorenom estetskom i stomatološkom poliklinikom na Kvaternik plazi - Futura Dent Estetic, koja se ističe kao mala oaza dobrobiti. Otvorenje je privuklo brojne poznate ličnosti poput Nevena Ciganovića, Zvončice Vučković, Katarine Baban, Bora Vujovića, Mile Elegović, bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića, bivšeg ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka i dr.


Otvorenje poliklinike Futura Dent Estetic u Kvaternik plazi (Zagreb), 2023.

Interijer poliklinike naglašava minimalistički dizajn, spajajući suvremene elemente s pažljivo odabranim namještajem kako bi stvorio ugodan dojam pri samom ulasku u čekaonicu. Jedinstvene umjetnine od strane poznatog hrvatskog slikara i grafičkog dizajnera Borisa Bućana uljepšavaju prostor i daju mu dašak originalnosti i ekskluzivnosti.

Voditelj poliklinike dr. Mato Paljetak je prilikom otvorenja izjavio:

Izvrsnost i vrhunska kvaliteta naša je nit vodilja u radu s klijentima i pacijentima. Sa svakom inovacijom koju smo usvojili i integrirali u naše poslovanje, trudili smo se povećati nivo zdravstvene, kao i estetske usluge našim pacijentima. Tako je i otvorenje ove nove ordinacije još jedna stepenica u podizanju standarda usluge koju pružamo. Želja nam je da se naši djelatnici kao i naši pacijenti osjećaju ugodno i da ih od ulaska u našu kliniku dočeka izvrsnost, u ovom slučaju i potpuno neočekivani umjetnički moment na našim zidovima. Zašto ne biste uživali u vrhunskoj umjetnosti jer to je ono što mi želimo i možemo pružiti našim korisnicima.“

Ono što ističe rad ordinacije je i prezentacija idejnog projekta "mock up-a" tijekom planiranja protetskog rada svakom pacijentu, a prilikom čega pacijent izravno u svojim ustima može vidjeti svoj budući osmijeh pa na osnovu toga donijeti odluku. 

Futura Dent Estetica svojim pacijentima u novoj poliklinici nudi brojne usluge, uključujući: 

  • estetska stomatologija, 
  • navođena implantologija, 
  • stomatološka protetika, 
  • dječja stomatologija, 
  • izbjeljivanje i poliranje zubi, 
  • korektivni zahvati na zubnom mesu, 
  • oralna kirurgija, 
  • parodontologija,
  • estetike licahijaluronski fileri i pomlađivanje lica botoksom i dr. 

Ugodna atmosfera i osjećaj dobrodošlice prostora igraju ključnu ulogu u oblikovanju osjećaja korisnika. Osim estetskog doživljaja, posebnu pažnju pridaju najmodernijoj opremi i aparatima koji garantiraju najbolji mogući rezultat i zadovoljstvo pacijenata.

Slična pitanja

1 odgovor
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...