Darija Magdalenić u rubrici Osobni razvoj od Darija Magdalenić

Da li primjećujete da Vam se nešto u odgovorima (ili pitanjima) na Znatku s vremenom mijenja - na bolje ili na lošije?

Ovo je pitanje za one koji su odgovorili barem na 100-tinjak pitanja.

Primjećujete li neku razliku između Vašeg zadnjeg i prvog odgovora (ili pitanja) na Znatku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
Mijenja se na bolje jer čovjek uđe u ritam i navikne se na pravila i načine odgovaranja i uspostavi svoj neki metod i istraživanja i odgovaranja. Vremenom se zainteresujemo za temu svih rubrika i istraživanjem proširujemo znanja o datoj tematici i obradimo ih kroz pitanja a naravno o temama koje nisu naučene, zauzimamo svoj stav i mišljenje i razmijenimo mišljenja citajući tuđe odgovore i osim prosirenja znanja prosirimo i vidike i zauzimamo kriticki stav i prema našem stavu.

Formiramo se kroz razmjenu informacija i stavova kao osobe koje imaju svoja tumačenja ali opet originalna. U početku dok me je tastatura zezala i ona pravila '' ispravke"a ustvari pravila "iskrivke" pravila sam dosta grešaka i zaboravljala sam stavljati upitnike pa su moja pitanja a nekad i odgovori bili prijavljivani ili su prijavljivani iz drugog razloga.

Hint: kada prijavite nečije pitanje i odgovor prijava jest anonimna ali mislim da bi većina prijavljenih bila zahvalna na tome da se razlog prijave obrazloži jer se niko neće ni na kog naljutit pošto je savjet o ispravljanju pogreške dobronamjeran nema razloga za ljutnju
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Slažem se s Vama oko svega toga...
+4 glasa
Ivona Jagatić od Ivona Jagatić
Primjećujem da se nešto mijenja na Znatku. Prošli mjesec i sve do dijela ovog mjeseca sam sve odgovore pisala svojim znanjem, ali i sada, bez googlanja ili ikakvog drugog šalabahtera. No, ako je u pitanju nešto što ne znam, a kada sam vidjela pitanje i mene zanima što je to te sam u Google provjerila nekoliko izvora o tome i svojim riječima odgovorila na pitanje.

Primijetila sam da većinu osoba daje pokude na odgovor na pitanje koje je 100% točno, samo zato što oni ne mogu razumjeti ili im se ne sviđa struka. Također i pohvale, vidim kako je netko spreman nešto naučiti.
Mario Bedeković od Mario Bedeković
Možda je razlog pokuda nedovoljno jasno obrazloženo objašnjenje u odgovoru. Možda je nerazumljivo. Možda nije uređeno u više odlomaka ili boldano. Možda nema slika. A možda da se odgovor malo uredi, možda bi drugi glasači dali pluseve. Velim možda. Treba probati.
Ivona Jagatić od Ivona Jagatić
Kod mene je problem što imam previše odlomaka haha.  Ljudi čitaju što ih ne zanima i što ne razumiju, zato daju pokude.  Ako slučajno vidim je neka riječ slučajno pogrešno ispravljena u auto correct -u, ispravim je.
Govorim općenito, ne samo za moj slučaj.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...