Mia Marijanović u rubrici Restorani i barovi od Mia Marijanović
Koji je po vama najbolji indijski restoran u Zagrebu? Ako ga uopće ima...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Arya Oberoj od Arya Oberoj
odabran od Mia Marijanović
 
Najbolji odgovor

U zadnjih godinu+ dana mnogo se indijskih restorana otvorilo po Zagrebu. I mogu reći da sam iz znatiželje bila u svim tim novima koja su otvorena u tom periodu, baš iz te znatiželje da vidim što nova generacija ugostiteljstva iz drugih kultura nudi :D.

U Tkalčićevoj ulici se mogu pronaći čak dva novija indijska restorana, a između njih se nalazi restoran sa bangladešskom kuhinjom. Osobno mi je njihova kuhinja dosta slična indijskoj, iako radi njihove povijesti tako nešto im nikad nebi trebali reći i komentirati hehe.

Uglavnom, na samom kraju šetnice Tkalčićeve ulice nalazi se restoran Bombay grill, estetikom odnosno uređenjem prostora i vanjskom reklamom se nisu baš bavili u tom smislu da biste ih odmah zapazili, osim table sa nazivom koja strši pored ulaza. Iako je prvi dojam možda tak' malo neutralan, hranom su me oduševili!!! I usluga je uitinu oduševljevajuća.

Nesjećam se točno koja sam jela jela, jer sam bila sa poznanicima iz Indije koji su isto za taj restoran rekli da je baš izvorna Punjab kuhinja.


Eto preporuke od mene i od turista iz Indije :D

+9 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec

Probao sam indijski restoran Maharađa i porcije su bile dosta male. Ne znam da li je to zbog PonudeDana zbog kojeg daju manje porcije, ali tu nisam bio oduševljen. Dok je šef lokala jako prijazan i gostoljubiv te priča sa svim gostima osobno.

Ipak restoran Royal India Zagreb je nešto drugo, na višoj razini. Tko nije bio tamo - propustio je ukusne izdašne porcije indijskih (ljutih i neljutih) specijaliteta.

I to je to Mia. Mislim da više nemaš opcija u Zagrebu ako te zanima egozitična indijska kuhinja. Tu smo došli do kraja onoga što znam o indijskoj kuhinji u Zagrebu. No, svakako ako posjetiš gornje restorane, javi kako se tebi svidjelo i kakva je danas ponuda kod njih.

Slična pitanja

2 odgovora 4.8k 👀
1 odgovor 1.3k 👀
1 odgovor 234 👀
4 odgovora 1.6k 👀
2 odgovora 1.0k 👀
3 odgovora 913 👀
1 odgovor 2.0k 👀
2 odgovora 1.1k 👀
2 odgovora 2.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...