594 pregleda
Mia M. u rubrici Hrana i piće od Mia M. [Ekstraktivan] (7.5k bodova)
Koji je po vama najbolji indijski restoran u Zagrebu? Ako ga uopće ima...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.7k bodova)

Probao sam indijski restoran Maharađa i porcije su bile dosta male. Ne znam da li je to zbog PonudeDana zbog kojeg daju manje porcije, ali tu nisam bio oduševljen. Dok je šef lokala jako prijazan i gostoljubiv te priča sa svim gostima osobno.

Ipak restoran Royal India Zagreb je nešto drugo, na višoj razini. Tko nije bio tamo - propustio je ukusne izdašne porcije indijskih (ljutih i neljutih) specijaliteta.

I to je to Mia. Mislim da više nemaš opcija u Zagrebu ako te zanima egozitična indijska kuhinja. Tu smo došli do kraja onoga što znam o indijskoj kuhinji u Zagrebu. No, svakako ako posjetiš gornje restorane, javi kako se tebi svidjelo i kakva je danas ponuda kod njih.

+7 glasa
Buket Buketić od Buket Buketić [Superaktivan] (5.0k bodova)
odabran od Mia M.
 
Najbolji odgovor

U zadnjih godinu+ dana mnogo se indijskih restorana otvorilo po Zagrebu. I mogu reći da sam iz znatiželje bila u svim tim novima koja su otvorena u tom periodu, baš iz te znatiželje da vidim što nova generacija ugostiteljstva iz drugih kultura nudi :D.

U Tkalčićevoj ulici se mogu pronaći čak dva novija indijska restorana, a između njih se nalazi restoran sa bangladešskom kuhinjom. Osobno mi je njihova kuhinja dosta slična indijskoj, iako radi njihove povijesti tako nešto im nikad nebi trebali reći i komentirati hehe.

Uglavnom, na samom kraju šetnice Tkalčićeve ulice nalazi se restoran Bombay grill, estetikom odnosno uređenjem prostora i vanjskom reklamom se nisu baš bavili u tom smislu da biste ih odmah zapazili, osim table sa nazivom koja strši pored ulaza. Iako je prvi dojam možda tak' malo neutralan, hranom su me oduševili!!! I usluga je uitinu oduševljevajuća.

Nesjećam se točno koja sam jela jela, jer sam bila sa poznanicima iz Indije koji su isto za taj restoran rekli da je baš izvorna Punjab kuhinja.


Eto preporuke od mene i od turista iz Indije :D

Slična pitanja

1 odgovor 845 pregleda
1 odgovor 865 pregleda
1 odgovor 1.3k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...