1.2k pregleda
Karla Jurišić u rubrici Restorani i barovi od Karla Jurišić
Možete li mi preporučiti dobre restorane u Zagrebu, koji nisu preskupi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Iva Murat od Iva Murat
uređen od Iva Murat

1. Restoran Mrvica

Restoran se nalazi na Kajzerici, a cijene su do 45 kuna. Nude se jela na žlicu, kao i meso s prilozima. Postoji dnevna ponuda od sedam ili osam jela.

2. Šalša

Restoran se nalazi na Trešnjevci, a cijene su uglavnom do 45 kuna. Neka od poznatih jela iz ponude su goveđi obrazi, burgeri i lazanje.

3. Pizzeria & Spaghetteria Capuciner

Nalazi se u blizini Katedrale, a nudi razna jela uglavnom talijanske kuhinje. Cijene su do 68 kuna. Nude se hladna predjela i juhe, a od glavnih jela pizze, razne tjestenine, rižoto, mesna jela...

4. The burger bar

Nalazi se na Aveniji Dubrovnik, a kao što mu ime kaže, nudi ukusne burgere i sendviče po cijeni do 50 kuna

5. Gladne oči

Restoran se nalazi na više lokacija u Zagrebu, a najpoznatiji se po jelima s roštilja. Osim toga nude se topla i hladna predjela te ostala mesna jela s prilozima, kao i riblja jela. Cijene uglavnom ne prelaze 100 kuna, ne računajući plate i bifteke. 

+7 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić
odabran od Karla Jurišić
 
Najbolji odgovor

Kao student ne idem prečesto u restorane, a kada i idem pazim da nisu jako skupi. Moje preporuke svakako idu ovim restoranima koji nude iznimno finu hranu, a cijena je iznenađujuće pristupačna. 

  • Restoran Nokturno: on se nalazi na gornjem gradu na adresi Skalinska ulica 4. Stolove ima vani, ali i unutar lokala. Super je što stolovi nisu previše jedni do drugih i ima više dijelova. Atmosfera je stvarno odlična. Konobari su jako dragi i pristupačni. Brzo dolaze do gostiju. Hrana je gotova dosta brzo. Naravno nekada se treba malo duže pričekati ako se dođe kada je velika gužva. Najveće gužve su tijekom Adventa u večernjim satima. Ukoliko se odlučite ići u to vrijeme budite spremni malo pričekati na mjesto ili hranu no svakako se isplati čekati!
  • Ožujsko Pub Tkalčarestoran je u blizini restorana Nokturno. Adresa je Ul. Ivana Tkalčića 16. Hrana je odlična, a osoblje isto tako. Isto kao kod prethodnog restorana tijekom večeri, a pogotovo tijekom Adventa zna biti gužve. Može se sjediti izvan, ali i unutar restorana. Također imaju i stolove u podrumu koji je prekrasno uređen. Pive su im odlične i po prihvatljivim cijenama. Svakako se isplati otići tamo jer je ponuda odlična. 

U restoranu Nokturno su odlične pizze i lazagne, dok Ožujsko Pub Tkalča u ponudi ima odlične burgere po pristupačnoj cijeni. Ukoliko ste ljubitelj salate probajte ih. Porcije su velike, a okus odličan! Atmosfera i osoblje su super!

Slična pitanja

3 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...