Redakcija u rubrici Muzika i ples od

Kako je bilo na Megadance Partyju u Areni Zagreb 2024.?

Petra Marić od
Prijateljica je bila oduševljena!!! Ne odgovaram jer nisam osobno bila.‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Željka Barišić od
Bilo je nevjerojatno na koncertu, pregenijalno!!! Prisjetili smo se svih izvođača 90-tih!! Neki su danas u penziji, a neki su s nama proslavili 70-ti ročkas :)

Izmjenjivalo se 40-tak pjevača na stageu, poneki od njih su bili u svom raskošnom stilu u kakvom ih se i sjećamo, baš poput Alke Vuice koja je zbog prevelikih peta na cipelama posrnula i gotovo završila na podu u publici. Srećom pa je vješta Alka uspjela pjesmu izvesti do kraja i ostaviti dobar dojam.

U svakom slučaju, koncert je bio vrhunski i vrijedilo bi ga ponoviti!
Hrvoje Hladnik od
Bravo Željka! Drago mi je da ti je bilo dobro. Vidim da nema medija i društvene mreže koja nije spomenula Megadance Party, pa tako na kraju i Znatkova redakcija i reporteri koji su bili prisutni. Mislim da bi ovakve tipove koncerata trebalo opet ponoviti. Atmosfera je očito svima zainteresiranima bila odlična. Podsjećamo se 90-tih... :)
Željka Barišić od
Slažem se da bi trebalo ponoviti !!!  Ovo je jedini koncert u mom životu koji je trajao 7 sati :)) Svaka čast organizatorima koncerta na svemu jer bilo je izvrsno. I ponosno sam predstavljala Znatkov brend u VIP loži ;)
+7 glasa
Monika Kiris od

Megadance party nadmašio sva očekivanja

Megadance Party koji je bio organiziran od strane udruge Ideje Vrijedne Širenja, na sjajan je način obilježio 30 godina stvaranja i djelovanja hrvatske plesne glazbe - CRODANCE.

Zagrebačka je Arena bila puna, a publika uzbuđena te se partijalo punih 5 sati, tako da se slobodno može reći da je ovaj događaj je oborio sve predrasude i sumnje.

Dojmovi jedne od posjetitelja ovog ludog partyja su sljedeći: 

"Ovo je definitivno bio jedan od najboljih koncerata koje sam ikada doživjela. Atmosfera je bila nevjerojatna, glazba je bila fantastična, jednostavno sam se osjećala kako me vratilo u 90te, kao da sam dio nečeg posebnog."

Na koncertu su bile i mnoge poznate osobe, primjerice: Branko Matutinović, Igor Primec, Guido Mineo, Mirko Sobota, Mia Dimšić, Marija Mirković, Ella Dvornik, Mia Kovačić, Asim Ugljen, Goran Čižmešija, i još brojni drugi.

Megadance Party će mnogima ostati u lijepom sjećanju te će se ljudi dugo prisjećati radosti koju su osjećali kada su uz ovu nostalgičnu glazbu zaboravili svoje brige i probleme, prepustili se ritmu glazbe i jednostavno uživali u trenutku.

Slična pitanja

2 odgovora 228 👀
1 odgovor 304 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...