Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od

Kako je bilo u Brežicama (Slovenija) na Ženskom vikend programu koji je organizirala Alma iz Modnog ALMAnaha 2024.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

Na Ženskom vikendu koji je organizirala Alma iz Modnog ALMAnaha 2024., sudionice su doživjele nezaboravno iskustvo koje je obuhvatilo opuštanje u termama te raznovrsne aktivnosti u Brežicama.

Ženski vikend u Brežicama
Ženski vikend u Brežicama

Ženski vikend započeo je u Termama Čatež, koje su poznate po svom bogatom wellness sadržaju, gdje su sudionice uživale u antistress radionici 'Inspirativni život' pod vodstvom mindfulness trenerice Anite Herceg Visić. Nakon toga, uslijedila je radionica oslikavanja staklenih čaša s umjetnicom Milicom Šundov Šupe (Milly Art).

Oslikavanje staklenih čaša
Oslikavanje staklenih čaša

Subota je bila ispunjena raznovrsnim aktivnostima, uključujući radionicu kako optički povećati usne s vizažisticom Ginom Marinović te istraživanje pitoresknog gradića Brežica. Posjet Brežicama uključio je obilazak Posavskog muzeja i dvorca, gdje su sudionice naučile izrađivati tradicionalni nakit uz restauratoricu Nives Samejnšek. Nakon toga, posjetiteljice su se poput prave avanturističke ekipe uputile prema Brežičkom Vodotornju, prekrasnom muzeju s najljepšim vidikovcem na sve četiri strane svijeta.

Posavski muzej
Posavski muzej

Nakon istraživanja grada, sudionice su se vratile u Terme Čatež, gdje su uživale u radionici opuštanja s partnerom projekta, dm-om te se pripremile za nekonvencionalnu partiju golfa ispred Dvorca Mokrice. Kako bi zaokružile vikend, žene su posjetile GEN energiju, multimedijalni centar energije te završile u Kleti Krško, gdje su uz slovensku 'peninu' i Cviček vino podijelile divna iskustva i nazdravile novim Ženskim vikendima.

GEN energija, multimedijalni centar energije
GEN energija, multimedijalni centar energije

O svim programima Ženskih vikenda možete pročitati na ovom LINKU.

Foto: Nikola Zoko

Slična pitanja

1 odgovor 46 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...