Redakcija u rubrici Hrana i piće od

Kako je bilo na trećem izdanju međunarodne vinske smotre VAPT 2024?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

Treće izdanje međunarodne vinske smotre VAPT 2024. bilo je ekskuzivno iskustvo koje je oduševilo sve prisutne. Vino-trade Acrobat portfolio tasting je poznat po vrhunskim vinima, šampanjcima, destilatima i gastro priči, a ove 2024. godine je održan u prekrasnom prostoru hotela Hilton Garden Inn u Zagrebu. 

VAPT 2024.
VAPT 2024.

Organizatori Dino Kušen i Juraj Dusper srdačno su pozdravili renomirane vinare iz cijelog svijeta, održavajući govore u kojima su istaknuli njihovu strast prema vinu i doprinos globalnoj vinskoj zajednici. Na smotri su izlagali brojni svjetski proizvođači, a posjetitelji su imali priliku uživati u organoleptičkim svojstvima izloženih proizvoda, uz dodatak cijenjenih vinskih čaša Zalto Universal. Više o izlagačima na ovom vinskom skupu pročitajte na poveznici

VAPT 2024.
VAPT 2024.

Održano je pet masterclassova, koji su prisutnima pružili jedinstvena vinska iskustva, a događanje je zaokruženo ekskluzivnim gala večerama u zagrebačkim restoranima ManO2 i Takenoko. Više o ponudi hrane koja je dočekala goste pročitajte klikom na poveznice:

Vino-trade Acrobat portfolio tasting 2024. privukao je veliki broj stručnjaka i zaljubljenika u vino, postavši ključan događaj za promociju Hrvatske na svjetskoj vinskoj sceni.

Foto: Znatkova redakcija

Putni.biz od
I opet bi ponovili naš promotivni slogan za sve vozače: DOK PIJEŠ - NE VOZI! Nadamo se da nitko od prisutnih sudionika ovog VAPT-a nije se vratio kući ili na pisao svojim autom, vozeći pod utjecajem alkohola.

Hvala ako niste.‌

Slična pitanja

1 odgovor 308 👀
1 odgovor 65 👀
2 odgovora 130 👀
2 odgovora 140 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...