Martina Marković u rubrici Poslovanje od
uređen od Martina Marković
Kako nekome predložiti recenziju proizvoda,usluge ili događanja?

Kako ponuditi izradu i objavu recenzije na društvenim mrežama uz kompenzaciju. Koji je najbolji kanal komunikacije? Kako u ponudi staviti naglasak na to da se radi o kompenzaciji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Fatima Kapić od
odabran od Martina Marković
 
Najbolji odgovor

Slanje emailova u te svrhe je nekako postalo prevaziđeno. Na njih odgovaraju možda samo tvrtke s kojima već imamo neki vid suradnje. Svakako nije na odmet pokušati i emailom ako ne postoji drugi kontakt.

Danas se mnogi brendovi reklamiraju putem društvenih mreža, a najviše instagrama. Oni su spremni na suradnju sa influenserima odnosno ljudima koji imaju po nekoliko desetina ili stotina hiljada pratioca. Sve drugo im je neozbiljno. Ako je neko mega popularan brendovi ga sami kontaktiraju za suradnju. Dosta puta sam viđala ove poznate influensere stave na profil opis "za suradnju pišite u DM ili na email..."

Ako neko nije prepoznatljiv a ima veliki broj pratioca, može se obratiti privatnom porukom tom brendu ili emailu. Treba istaknut da nudimo povoljnu suradnju za recenziju brenda i da smo zainteresirani za kompenzaciju.

Na primjer

Poštovani,

Nudim vam suradnju u vidu recenziranja vaših proizvoda kako bi došli do većeg broja kupaca. Vrlo povoljno radim recenzije i zainteresovan sam za kompenzaciju. Molim Vas da mi odgovorite ako ste zainteresovani za suradnju i dogovore

S poštovanjem. 

+8 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Iako je najbolje takvu suradnju prvenstveno dogovoriti uživo ili preko telefona, slanje emaila svakako nije na odmet. Poslani email je odličan temelj za dugoročnu suradnju i nakon i prije razgovora uživo odnosno telefonski.

Prijedlog za ovako nešto, a koji možemo iskoristiti u Znatkovoj redakciji bi najbolje bio nešto ovakvog tipa...

Dobrodošli u Znatkove recenzije

Poštovani,
 

vjerujemo da biste bili zainteresirani za recenziranje [proizvoda, usluge, eventa] na medijskoj platformi Znatko jer pokrivamo širok spektar tematskih rubrika, te brojimo preko 200.000 mjesečnih aktivnih posjetitelja prema Google Analytics (GA4).
 

Više o Znatku saznajte ovdje:
https://znatko.com/znatko
 

Prema našim istraživanjima čitanosti recenzija, čitatelji medijske platforme Znatko su neprekidno željni novih i interesantnih recenzija. Mi želimo zadovoljiti njihovu želju tako što bismo recenzirali upravo gore navedeno iz Vaše ponude. Smatramo da bi objavom ovakve recenzije na medijskoj platformi Znatko proširili Vašu prepoznatljivost i prema našim posjetiteljima, te tako proširili Vašu prisutnost u digitalnom svjetu. Kako bi to napravili - predlažemo suradnju.
 

Za bolji uvid u to kako radimo recenzije na Znatku, pogledajte neke dosadašnje:

1. Manifestacija Šokačko sijelo (Županja)
https://znatko.com/44117/kako-zapocela-manifestacija-57-sokacko-sijelo-zupanji-2024
2. Turistički posjet u Jezersko (Slovenija)
https://znatko.com/44061/zasto-jezersko-turisti-nazivaju-rajem-na-zemlji
3. Turistički posjet u Ptuj (Slovenija)
https://znatko.com/44377/sto-turist-moze-posjetiti-kad-dode-u-ptuj-slovenija
 

Za recenziranje nam je potrebno da novinar/ka Znatkove redakcije zadužen/a za recenzije što prije privremeno dobije ili pristupi navedenom iz Vaše ponude. Npr. proizvod koji privremeno dajete na recenziranje vraćamo poslije u dogovoru s Vama. Ili novinar/ka koristi uslugu. Ili dolazi na događanje s press akreditacijom. Nakon javne objave recenzije svakako Vam šaljemo link na recenziju.
 

Sve sadržaje, pa i recenzije komentiraju Znatkovi korisnici. To dodatno utječe na popularizaciju recenzije na platformi i šire.
 

Za više informacija oko ove suradnje - slobodno nas pitajte.
 

- potpis - 

Naša je politika u Znatkovoj redakciji da je najbolje na kraju ovog emaila staviti osobno ime da se dobije na pristupačnosti i, naravno, na dnu email poruke standardni potpis naše redakcije.

Slična pitanja

2 odgovora 204 👀
2 odgovora 156 👀
2 odgovora 897 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...