Dina Kljajić u rubrici Mediji od

Pazite ljudi ideju. Ima li smisla da Znatko nekako stvori svog virtualnog AI influencera? Zvao bi se Znatko, naravno. A lika bi generirala umjetna inteligencija. Što kažete na virtualnog Znatka influencera? :D

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Fatima Kapić od
Bila bi na neki način dobra ideja. Ispravljao bi pitanja i odgovore brže, mogao bi postavljat s vremena na vrijeme zanimljiva nova pitanja i što je najvažnije ne bi na odgovore čekali čitavu vječnost. Sve bi se odvijalo automatski i brže. Mada i ovako ide sve prema pravilu i sve je korektno samo bi bilo dobro radi više pitanja i bržih odgovora na poruke. Zamislite Znatko kojem treba po tjedan dana da odgovori na poruke da to radi automatski kao što to radi ChatGpt. I da svaki dan imamo ogroman broj pitanja. Mislim da bi zbog opsega tema i velikog broja pitanja i odgovora privukao više čitalaca i da bi se za njega čulo kao za Wikipediju na primjer.

I da, mogao bi da automatski napiše u komentarima da li je odgovor točan ili ne kako ne bi neko nenamjerno pružio dezinformacije.
Mila Validžić od
Podržavam ovu ideju :)
+6 glasa
Darija Gorić od

Vjerojatno ima smisla da bude neki kao maskot portala. AI lik koji će se isto zvat znatko kao portal. Pa da je animirani, samo ne neke umjetne kričavo-svjetleće boje (kao što su anime). 

AI lik generirate u tisuću oblika, poza i pozadina. Da dobijete bogatstvo izričaja.

Dala bih mu i neko prezime. Znatko znalačević. Haha! I da bude šaren i vrckast ali s crnim okruglim naočalama - kao simbol mudrosti, znanja i toga.

Slična pitanja

6 odgovora 1.1k 👀
Morena Pusić 27.02.2023. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Morena Pusić
1 odgovor 223 👀
1 odgovor 80 👀
3 odgovora 139 👀
Redakcija 15.02. pitanje u rubrici Mediji od Redakcija
1 odgovor 66 👀
2 odgovora 179 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...