Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od

Kakav je Glamping resort Toplice Sveti Martin?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Fatima Kapić od

Glamping resort Toplice Sveti Martin su smještene u Samom srcu Gornjeg Međimurja. Gornje Međimurje je srce Međimurja gdje su odlični gastronomski specijaliteti, prirodan ambijent. 

Ove toplice su spoj čovjeka i prirode. Posjetitelji spavaju u drvenim kućicama a svaka kućica ima svoju saunu. Iz kade dopire pogled ka prirodi, šumi s potokom a nerijetko se može ugledati i srna.

Inače ove terme su pravo uživanje i mjesto za bijeg od hladnih i kišnih dana. U unutrašnjim bazenima je termomineralna voda, koja je jedna najljekovitijih termalna voda u Europi. Idealno mjesto je za hedonističko uživanje. Posjeduje i wellness centar. Kade se nalaze na terasi kućica kao i saune. Postoji i mogućnost da se bira između masaže, njege lica. Ovo je kompleks od 25 drvenih kućica.

Inače posjetiteljke i putnice u sklopu kampanje Ženski vikend u Hrvatskoj je zadovoljan odmorom i spavanjem u toplicama koje su im pružile kvalitetan san i napunile baterije za idući dan obilaska

+5 glasa
Monika Kiris od
uređen od Redakcija

Glamping resort Toplice Sveti Martin u srcu Gornjeg Međimurja nude nezaboravan spoj prirode i udobnosti. Smještaj u prekrasnim drvenim kućicama s malom saunom i kadom pruža pogled na šumu i potok, stvarajući idiličnu atmosferu za opuštanje. 

Glamping resort Toplice Sveti Martin
Glamping resort Toplice Sveti Martin

Alma Premerl Zoko, pokretačica Ženskog vikenda, odabrala je ovaj resort kako bi ženama pružila nezaboravan doživljaj uz wellness, gastronomske užitke i aktivnosti u netaknutoj prirodi. Program je obuhvatio aktivnosti poput jutarnje tjelovježbe, radionice o zdravom načinu ispijanja kave i obilaska vinograda s predivnim pogledom. Wellness doživljaj u resortu uključivao je opuštajuće kupke, masaže i kvalitetnu njegu koju su pružali proizvodi dm-a.

Sudionice su otkrile inovativne projekte vođene ženama u Međimurju, uključujući OPG Hažić, gdje su imale priliku sudjelovati u izradi tradicionalnih delicija poput pite s jabukama. 

Radionica o njegovanju noktiju
Radionica o njegovanju noktiju

Vikend je završio kreativnim radionicama o njegovanju noktiju i izradi tradicionalnih "međimurskih rožica", ostavljajući sudionicama nezaboravne trenutke i inspiraciju za buduće putovanje.

Foto: Nikola Zoko

Slična pitanja

1 odgovor 92 👀
2 odgovora 522 👀
1 odgovor 230 👀
2 odgovora 482 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...