158 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris
uređen od Redakcija

Kakvo je glamping iskustvo u Glamping Olimia Adria Villageu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Selfcare kao prioritet: pobrinite se za svoj um i tijelo na najluksuzniji način

Kombinacija kampiranja i glamura, skladne arhitekture i prirode Glamping Olimia Adria Villagea, oslobodit će pozitivne emocije i napunit vas energijom uoči jeseni - ne propustite premium tretmane Terma Olimia

Zdrava i uravnotežena prehrana, tjelovježba i dovoljna količina sna pomažu nam da živimo i osjećamo se bolje, ali uvijek možemo napraviti više. U današnje vrijeme bjegovi u oaze mira i opuštanja najbolja su stvar koju možete učiniti za svoj um i tijelo, a ako usput možete uživati u luksuznim tretmanima na predivnoj lokaciji, nema ništa bolje.

Savršen spoj prirode i luksuza

Alma Radoš / Lollipop pr

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku. U oazi mira Terma Olimia nalazi se 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora, za dvije ili četiri osobe, koji gostima omogućavaju dodir s prirodom i nude čisti luksuz s dozom avanturističkog duha.

Druženje uz trendovsko ognjište na otvorenom, koje predstavlja meeting point cijelog glamping resorta, poseban je doživljaj za gurmane. Tamo gosti mogu sami kuhati, ali i uživati u prezentacijama gostujućih vrhunskih kuhara.

Ovaj jedinstveni butik resort povezuje prirodne elemente i kreira jedinstveni ambijent u kojem ćete se potpuno opustiti, a uz premium smještaj idu i premium tretmani.

Briga o sebi na najbolji način

Alma Radoš / Lollipop PR

Wellness Orhidelia Termama Olimia, godinama je najbolji wellness u Sloveniji. Uronite u svijet termalnih užitaka u kojem se priroda i arhitektura spajaju u simbiozi, svijet u kojem su ljudi i njihovo blagostanje na prvom mjestu.

Ovaj jedinstven koncept nudi za svakoga ponešto - od vanjskih i unutarnjih bazena u sklopu kojih možete osjetiti snagu gejzira ili tok spore rijeke pa sve do zaista impresivne ponude tretmana, među kojima i tri sasvim posebne masaže kuće. Riječ je o masaži mangovim maslacem umjesto masažnog ulja za bolji tonus kože, masaži koja uključuje više tehnika, primjerice i japanski shiatsu i kineski tui-no te dodir toplih ulja koja izlučuju toksine i pomlađuju kožu.

Viš informacija dostupno je na: www.terme-olimia.com

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...