Monika Kiris u rubrici Zabava od Monika Kiris

Kakve ljetne avanture nude Terme Olimia

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Započnite ljetnu avanturu na King Cobri, najvećem toboganu u ovom dijelu Europe

Izlet u slovenski Podčetrtek poznat po Termama Olimia, sjajan je izbor za kupače, ali i ljubitelje aktivnog odmora

Udaljen je manje od sat vremena vožnje od Zagreba, a privlači zelenim okruženjem i poznatim Termama Olimia koje će vam u ove vruće dane ponuditi pravo osvježenje. Podčetrtek jednostavno poziva na šetnju i aktivan odmor. Ovo slovensko mjesto na granici s Hrvatskom smješteno je u regionalnom parku Kozjansko, gdje se ravnica uz rijeku Sutlu spaja s vinorodnim zelenim brežuljcima, a bogata kulturna i prirodna baština nudi bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Aktivan odmor

Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete.

Aqualuna, ljetna avantura za pamćenje

Započnite i vi ljetnu avanturu u Podčetrteku na King Cobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“. S padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije i jedna je od najvećih atrakcija Aqualune. Ovo vodeno carstvo Terma Olimia ljetna je top destinacija za sve ljubitelje vodene zabave.

Prostire se na čak tri tisuće metara četvornih, a uz brojne adrenalinske tobogane za velike i male, tu su i  Aqua Jungle vodene atrakcije u kojima uživaju najmlađi, neizostavni veliki bazen s valovima, gurmanski hot spotovi i, naravno, odlična atmosfera. Ne propustite ukusni „home made“ sladoled, posebnu poslasticu za sve generacije.

Slična pitanja

1 odgovor 530 👀
1 odgovor 234 👀
1 odgovor 290 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...