Mia Jelinčić u rubrici Turizam i putovanja od

Kako Terme Olimia sudjeluju u trendu Think purple za podizanje raspoloženja? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Harmonijom ljubičaste riješite se proljetnog umora

Think purple originalan je trend za podizanje raspoloženja i punjenje energijom, a Terme Olimia sa svojim nagrađivanim Wellnessom Orhidelia njegov su predvodnik

Jedna pojava među ljudima sve je izraženija, osobito u proljeće. Znate onaj osjećaj kad vam naizgled nije ništa, jer liječnički nalazi kažu da je sve OK, ali vam neprestano curi nos, kišete, ne osjećate se dobro u svojoj koži, nemate volje ni za što… Dok se priroda budi, mi smo „down“. Taj kronični umor upućuje nas na mijenjanje navika i na potrebu za opuštanjem, a slovenske Terme Olimia, godinama sa službeno najboljim wellnessom u Sloveniji, u trenu će vas napuniti energijom i vratiti u savršeni balans.

Crna orhideja kao inspiracija

U trenu izbrisati umor i brige mogu samo neobična mjesta. A kad je inspiracija u dizajniranju interijera prekrasna crna orhideja, tada možete računati na poseban doživljaj. Ovaj cvijet iz Kostarike i nekih dijelova Azije u povijesti su simbolički povezivali s moći i autoritetom, posebnom snagom kojom ćete se napuniti i nakon kratkog boravka u Wellnessu Orhidelia.

Think purple

Baš nitko ne može ostati imun na ljubičasti interijer Wellnessa Orhidelia. Da, ljubičasta je prepoznatljiv detalj ovog hedonističkog raja i to s razlogom, jer uravnotežuje emocije i um. Boje itekako mogu popraviti raspoloženje, napuniti nas energijom ili opustiti, a ljubičasta se često dovodi i u vezu sa širenjem duhovnih spoznaja. Stoga nedostaje li vam možda samopouzdanja, „purple terapija“ promijenit će predznak. Tu i termalni bazeni svjetlucaju u nježnoj ljubičastoj, a želite li doživjeti magičnu Orhideliu, do 17. lipnja 2022. svakako iskoristite povoljnije cijene aranžmana i uživajte u omiljenom wellnessu neograničeno.

Stress-free boja

Ljubičasta daje i posebnu dozu romantike, pa vam preporučamo opuštanje udvoje.

Tematske saune, masaža za parove, gejziri, čarobna svjetlosna jama s podvodnom glazbom do koje vodi spora rijeka, razni punktovi za relaksaciju... Svaki od ovih sadržaja kreiran je da probudi emocije i omogući parovima da se usredotoče na sebe i zaborave na sve obveze.

Više o ponudama Terma Olimia za parove saznajte OVDJE.

Slična pitanja

1 odgovor 341 👀
1 odgovor 293 👀
1 odgovor 600 👀
Ana Pilato 06.02.2021. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato
1 odgovor 3.7k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...