Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od
uređen od Znatko

Koju je nagradu ESPA dodijelila Glamping Villageu Terma Tuhelj u 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

U Glamping Village Terma Tuhelj stigla nagrada za najinovativniju SPA destinaciju

Prestižna međunarodna ESPA nagrada u Tuheljske Toplice stigla je iz Piestanyja, poznate slovačke spa destinacije

U Tuheljske Toplice ovih je dana stigla još jedna internacionalna nagrada, ovoga puta iz slovačkog grada Piestanyja. Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

ESPA Innovation Awards, koju dodjeljuje Europsko udruženje Spa destinacija (European Spas Association), održava se već 25 godina s ciljem promicanja razmjene iskustva, najboljih praksi i znanja kao i najboljih inovativnih ideja i usluga spa industrije.

"Ponosni smo što je upravo naš Glamping Village pobjednik u ovoj iznimno važnoj kategoriji. Otvorili smo ga prije dvije godine u jeku pandemije, a nudi sve ono što je potrebno suvremenim putnicima: mir, tišinu, prekrasnu prirodu, autentičnost i luksuzan odmor. U Termama Tuhelj kontinuirano ulažemo u ponudu i sadržaje te nastojimo uvijek biti inovativni i originalni pa nas je ova nagrada iznimno razveselila", poručuju iz poznatih zagorskih termi.

Smješten u neposrednoj blizini vodenih atrakcija i znamenitosti, Glamping Village nudi nesvakidašnji odmor u 26 luksuznih klimatiziranih i grijanih mobilnih kućica s prostornim terasama, a tu su i wellness bazen s vodenim masažama te grijani dječji bazen.

Alma Radoš / Lollipop PR

U sklopu luksuznog kampa nalazi se i wellness zona s finskim i parnim saunama, prostorijama za masažu, whirlpoolom te zonom za opuštanje, a goste koji žele doručak u mobilnoj kućici svako jutro na terasi dočeka zagorska košarica prepuna svježih, lokalno uzgojenih namirnica s okolnih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava.

Za sve ljubitelje luksuznog odmora među zagorskim brežuljcima obojanim prekrasnim jesenskim bojama, u Termama Tuhelj kreirali su i posebnu Last minute Glamping ponudu koja uključuje kupanje na bazenima Vodenog planeta.

Više se informacija može pronaći ovdje

Slična pitanja

1 odgovor 239 👀
1 odgovor 406 👀
1 odgovor 222 👀
1 odgovor 399 👀
1 odgovor 267 👀
1 odgovor 299 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...