5.2k pregleda
Marko Radić u rubrici Mobitel od Marko Radić
promjena rubrike od Znatko
Kako gledati besplatno filmove na Android mobitelu ili Android tabletu i to sa titlovima i bez skidanja torrenta? Ima li neka aplikacija za download? Dakle da film ide u streaming direktno na uređaj.
Kuzma Topić od Kuzma Topić
Nisan siguran jesan li dobro svatia bit, ali mislin da se pitanje ponavlja
http://znatko.com/3170/kako-gledati-televiziju-preko-mobitela

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec

Za Android mobitele i tablete možete koristiti jednu fora i jednostavnu aplikaciju - ShowBox. Omogućuje Vam umjesto skidanja torrent fajlova za gledanje najnovijih filmova i crtića, da te iste filmove i crtiće odmah gledate online kroz streaming. Dakle, slično kao YouTube. Nema download, dakle izravno gledanje bez puno čekanja.

Nažalost, ne možete ju skinuti putem Google Play-a, ali možete googlati "showbox download apk" i skinuti datoteku s ekstenzijom .apk koja se također može instalirati na Vaš mobitel.

Nakon instalacije pojavljuje se izgled zaslona sa najnovijim filmovima vizualno uređen kao Netflix. Dakle, korisničko sučelje je fenomenalno. Odaberite neki film, odaberite SERVER1 (ako nije zagušen, inače SERVER8), odaberite omiljeni video player na Vašem Android mobitelu (preporučam MX Player sa odgovarajučim driver-om), te jezik prijevoda (naravno ima i Hrvatski, potrebno je da otvorite account na servisu za prijevode - nepotreban ali eto prisutan korak u ovoj cijeloj priči) i nakon toga možete film čak i skinuti, ali nas to ovdje ne zanima već odaberite WATCH NOW. I kroz par sekundi, nakon što se film buffer-ira, film počinje u visokoj rezoluciji sa prijevodom na hrvatski u Vašem omiljenom video playeru. Di ćeš bolje? ;)

Darko Međimurec od Darko Međimurec
Pardon, ima download.
Krivo sam napisao među prvim rečenicama.
+4 glasa
Šime Novosel od Šime Novosel

To neće biti teško za Android korisnicima da isti prijenos. Vi samo trebate preuzeti i spremiti filmove na svojem računalu. Povežite svoj androd uređaj s računalom putem USB kabela, povucite i ispustite datoteke koje želite, te ih prenijeti na svoj telefon.

Osobno sam iPhone korisnik. Uvijek sam skinuti filmove na računalu, a zatim ih prenijeti na moj telefon s programom za prijenos podataka.

1. Preuzmite, instalirajte i pokrenite iPhoneTransfer na računalu. Spojite iPhone na računalo pomoću USB kabela. Softver će prepoznati vaš iPhone i automatski otkriti sadržaj u svoj iPhone. Tada softver će pokazati knjižnice vaš iPhone na lijevoj bočnoj traci.

2. Kliknite "Film" u traci s lijeve strane, a sadržaj će biti prikazan u desnom dijelu prozora. Ako vaš Film knjižnica je prazna, program će ponuditi gumb "Add File" u sredini prozora će vam pomoći da dodate video datoteke s računala. Ili možete kliknuti na "File> Add> Add File / Dodaj mapu" u gornjem desnom kutu prozora za dodavanje video datoteke s računala.

3. Nakon odabira datoteke, softver će započeti prijenos videa s računala na iPhone. Traka napretka u dijalogu će vam pokazati postotak postupka prijenosa, a kada je prijenos učinio, dobit ćete video u ciljne mape.

Slična pitanja

2 odgovora
5 odgovora
Zoran Jurić 13.09.2014. pitanje u rubrici Mobitel od Zoran Jurić
7 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...