360 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Obrazovanje od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
Tko je taj link zvan Toni Milun?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Jadranka Ivić od Jadranka Ivić [Aktivan] (303 bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Toni Milun je naš domaći profa i učitelj matematike i fizike. Medijsku izloženost dobio je snimanjem obrazovnih YT videa koji tinejđerima, ali i puno odraslijima objašnjava rješavanje zadataka te približava određene matematičke, analitičke i statističke metode. Toni je postao preko 2.000 free YT videa te ih možete pronaći i na njegovom portalu znanja. Kao što je Znatko forum znanja, Toni Milun ima svoj portal znanja. :)

To se rodio u Splitu 10.05.1973. gdje ujedno završava Splitski MIOC. Seli se u metropolu te tamo studira matematiku pri PMF-u. Godine 1999. ga završava i zaslužno dobiva zvanje profesora matematike i fizike. Nadalje, godine 2012. završava poslijediplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i onda još poslije u Rijeci završava doktorski studij Poslovne ekonomije.

Radno iskustvo mu je rad kao učitelj u mnogim hrvatskim osnovnim i srednjim školama, ali i na visokim sveučilištima. 

Što se tiče njegove medijske angažiranosti jednostavno nije očekivao toliku popularnost. Tonijev plan je bio snimiti samo par YT videa. Ipak, publika je htjela još i danas njegovi YT videi imaju preko 20 milijuna pregleda!!! 

njegova želja je da financijska edukacija postane dio svakog školskog programa u RH, te se zalaže u javnosti da mladi već u ranoj dobi puno uče o financijama koje će im trebati cijeli život. Također, Toni uči i odrasle o financijama. Njegov interes edukacije i djece i odraslih je fokusiran na obrazovanje oko štednje, ulaganja, mirovinskih stupova, sigurne kupovine na Internetu, bankovnim karticama, raznim bankarskim kreditima, o kupnji automobila, itd.

+3 glasa
Kuzma Topić od Kuzma Topić [Megaktivan] (11.2k bodova)

Toni Milun je profesor matematike i fizike.

Najpoznatiji je po svom portalu znanja, http://www.tonimilun.com/ gdje daje besplatna videa putem kojih poducava matematiku. Video materijali su poprilicno kvalitetni i moze se dosta naucit iz njih. Mislin da nema ucenika koji nezna za njega.

Osim ovih video materijala u par navrata je izbacia i videa sa kojima je kritizira matematicke sposobnosti nasih politicara.

Slična pitanja

1 odgovor 210 pregleda
1 odgovor 153 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...