Kokolo Posilović u rubrici Web Hosting od
uređen od Znatko
Zanima me vase misljenje o www.hostinger.hr uslugama, kakva je stabilnost servera i koristite li besplatnu uslugu za manje zahtjevne stranice ?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Viktor Viljac od

Hostinger je tvrtka za web hosting koja nudi niz usluga hostinga, uključujući dijeljeni hosting, hosting u oblaku i VPS hosting. Tvrtka tvrdi da ima jamstvo neprekidnog rada od 99,9%, što znači da bi njihovi poslužitelji trebali biti dostupni i raditi glatko najmanje 99,9% vremena. Međutim, kao i kod svake tvrtke za web hosting, može doći do povremenih prekida rada ili drugih problema koji mogu utjecati na stabilnost poslužitelja.

Što se tiče besplatne usluge koju pruža Hostinger, ona je namijenjena osobnim i malim tvrtkama s web stranicama ili blogovima s malim prometom. Možete ga koristiti za testiranje usluge, ali se ne preporučuje za zahtjevnije web stranice. Besplatna usluga ima određena ograničenja, uključujući ograničen prostor za pohranu, ograničenu propusnost i nema hostinga za e-poštu. Uz to, besplatna usluga ima ograničenje PHP memorije od 128 MB, što možda neće biti dovoljno za pokretanje određenih skripti ili dodataka.

Vrijedno je napomenuti da performanse i pouzdanost usluge web hostinga mogu ovisiti o nizu čimbenika, uključujući vrstu usluge hostinga koja se koristi, broj web stranica smještenih na jednom poslužitelju i specifični hardver i softver poslužitelja koji se koriste. Osim toga, ugovor o razini usluge i korisnička podrška tvrtke za web hosting također mogu utjecati na ukupno korisničko iskustvo.

Slična pitanja

2 odgovora 1.2k 👀
2 odgovora 1.2k 👀
2 odgovora 650 👀
Mario Daka 01.07.2014. pitanje u rubrici Web Hosting od Mario Daka
2 odgovora 508 👀
1 odgovor 284 👀
1 odgovor 292 👀
1 odgovor 360 👀
Goran Dren 13.04.2014. pitanje u rubrici Web Hosting od Goran Dren
2 odgovora 1.2k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...