266 pregleda
Fabio Lalić u rubrici Posao od Fabio Lalić [Početnik] (71 bodova)
promjena rubrike od Znatko
  • Kako funkcioniraju freelance poslovi , kao primjerice stranic freelancer , upwork i sl.
  • Koje stranice preporučujete ? Te koje poslove birati jer ima puno prevara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Eron od Eron [Početnik] (35 bodova)
Stranice tipa UpWork funkcioniraju na način da se osoba registruje na stranicu te prilikom registracije navede oblasti posla u kojima je dobar, odnosno oblasti poslova koje zna raditi. To npr. može biti grafički dizajn, web dizajn, pisanje tekstova i slično. Nakon registracije potrebno je objaviti neke od svojih radova kao što su npr. web stranice koje je osoba napravila, neki logo, tekstovi koje je osoba napisala i slično. To je zapravo Vaš portfolio. Nakon toga slijedi traženje poslova koji su objavljeni vezano za tu oblast. Kada nađete poslove koji Vam odgovaraju pijavite se kao na natjecanje za taj posao. Svaki posao ima rok, npr. 7 dana, nakon čega se bira koja osoba će dobiti taj posao. Na početku je jako teško dobiti prvih par poslova jer se na Vašem profilu gleda koliko ste do sada poslova na toj stranici imali i kakvi su bili Vaši radovi, ali nakon nekoliko prvih poslova postaje sve lakše. Stranica je odlična i ja je preporučujem. Lijep pozdrav.
+3 glasa
Mihaela od Mihaela [Superaktivan] (1.2k bodova)
ima i dosta poslova online anketiranja, sms animatora- nije za one sa slabim želucem. ja sam se bavila online anketiranjem,ne oduzima puno vremena a zapravo je jako dobro plaćen posao.

registrirala sam se na dosta stranica za freelance poslove, ali kao što je već napisano gore, teško je doć do posla ako nemaš dobre recenzije,ako nemaš već nekoliko odrađenih poslova i slično.

ali ako misliš da si jako dobar u poslu koji bi obavljao preko interneta, na početku stavi nižu cijenu usluge da privučeš veći broj korisnika.nakon toga, ovisi kako budu zadovoljni odrađenim poslom. postepeno diži cijenu na pravu vrijednost koju tvoj posao zaslužuje. početak nije lak, ali se isplati kada se pročuje za tebe i kada kreneš dobro zarađivati.

 

sretno!

Slična pitanja

2 odgovora 331 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...