Ivana Basar u rubrici Odnosi i veze od Ivana Basar

Postoji li situacija zbog koje se iskreno kajete i želite napraviti sve kako biste popravili učinjeno? Kako se nosite s takvim situacijama i krivite li sebe zbog njih?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Jedino zbog čega zasad u životu žalim jest vrijeme utrošeno u krive ljude, odnosno u ljude koji nisu bili vrijedni moga vremena i truda. Zbog toga krivim jedino sebe zato što nisam uvidjela na vrijeme o čemu se radi i nisam pravovremeno prepoznala osobnost takvih ljudi. S vremenom sam naučila otpustiti negativne osjećaje i ne žaliti za prošlim vremenima ili nečime što je učinjeno u prošlosti. Bolje se koncentrirati na mali krug velikih ljudi, kako kaže Massimo.
+5 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Žalim zbog jedne situacije koju sam napravila prošle godine a najgore je što nikome to ne smijem reći, mislim da bi završila u zatvoru ili u ludnici da to netko čuje a opet možda i ne bi jer ni ubojice ne završavaju tamo gdje bi trebali u našoj državi. Nešto sam napravila nekome i ne bi smjela pričati o tome. Nakupilo mi se i to je bila faza u mojem životu zbog određenih okolnosti u kojima sam bila neubrojiva, pukla sam, nisam ni znala da čovjek može tako skrenuti i od tada više ne osuđujem ljude. Žalim radi toga na način da kad se toga sjetim vrti mi se u glavi, ne mogu spavati ponoći, počnem plakati i nije mi do života. Iskreno se kajem radi toga pa se iskreno nadam da će mi to biti oprošteno.
+5 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Mislim da u svačijem zivotu postoje trenutci za kojim žalimo i zbog kojih se kajem al jednostvano sa vremenom moramo to pustiti . Svako ima  svoj dogadaj koji ga vuce  i kaje se zbog toga te im je tesko oprostit sam sebi a to mislim da je dosta ljudi najteze je oprostit sam sebi i sam sa sobom raščistit neke stvari . Jednostvano treba vremena da neke stvari sjednu i da shvatimo da nisu vrijedne zamaranja .

Slična pitanja

4 odgovora 1.4k 👀
5 odgovora 720 👀
2 odgovora 571 👀
2 odgovora 466 👀
4 odgovora 386 👀
3 odgovora 708 👀
4 odgovora 479 👀
6 odgovora 2.0k 👀
Ivana Basar 14.09.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Ivana Basar
6 odgovora 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...