149 pregleda
Ivana B. u rubrici Odnosi i veze od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)

Postoji li situacija zbog koje se iskreno kajete i želite napraviti sve kako biste popravili učinjeno? Kako se nosite s takvim situacijama i krivite li sebe zbog njih?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.2k bodova)
Jedino zbog čega zasad u životu žalim jest vrijeme utrošeno u krive ljude, odnosno u ljude koji nisu bili vrijedni moga vremena i truda. Zbog toga krivim jedino sebe zato što nisam uvidjela na vrijeme o čemu se radi i nisam pravovremeno prepoznala osobnost takvih ljudi. S vremenom sam naučila otpustiti negativne osjećaje i ne žaliti za prošlim vremenima ili nečime što je učinjeno u prošlosti. Bolje se koncentrirati na mali krug velikih ljudi, kako kaže Massimo.
+4 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.9k bodova)
Žalim zbog jedne situacije koju sam napravila prošle godine a najgore je što nikome to ne smijem reći, mislim da bi završila u zatvoru ili u ludnici da to netko čuje a opet možda i ne bi jer ni ubojice ne završavaju tamo gdje bi trebali u našoj državi. Nešto sam napravila nekome i ne bi smjela pričati o tome. Nakupilo mi se i to je bila faza u mojem životu zbog određenih okolnosti u kojima sam bila neubrojiva, pukla sam, nisam ni znala da čovjek može tako skrenuti i od tada više ne osuđujem ljude. Žalim radi toga na način da kad se toga sjetim vrti mi se u glavi, ne mogu spavati ponoći, počnem plakati i nije mi do života. Iskreno se kajem radi toga pa se iskreno nadam da će mi to biti oprošteno.

Slična pitanja

2 odgovora 279 pregleda
6 odgovora 791 pregleda
2 odgovora 121 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?



[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...