199 pregleda
Andrea Šuran u rubrici Internet od Andrea Šuran [Početnik] (59 bodova)
tagovi uređeni od Znatko
S obzirom da nisam pronašla specifične upute, zanima me na koji način pozitivno ili negativno ocijeniti načiji odgovor? Postoji li neki "gumbić" za to ili slično?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)

Da bi uopće mogla početi glasati, trebaš otvoriti pitanje ispod kojega pronalaziš odgovor koji želiš ocijeniti.


Glasati možeš pozitivno na način da pored odgovora koji želiš ocijeniti klikneš na gornju strelicu u lijevom gornjem kutu u osjenčanom kvadratu sive boje.                


Negativno glasaš (daješ pokudu odgovoru) tako da klikneš na donju strelicu u istom lijevom gornjem kutu u osjenčanom kvadratu sive boje. 


I za glasanje dobivaš bodove.

Znatko od Znatko [Superaktivan] (3.0k bodova)
Hvala, Nikolina. Poanta servisa Znatko je osim dobivanja odgovora na ljudima interesantna pitanja i valorizacija tih odgovora upravo ocjenjivanjem pozitivno ili negativno tuđih odgovora. Svakako Vas sve pozivamo da odgovore, pogotovo na Vaša pitanja, označavate sa pozitivnim i negativnim glasovima. Uostalom, i za to dobivate i Vi kao glasaš i odgovarač bodove. Odgovarač ipak malo više bodova.

Također, samo onaj tko postavi određeno pitanje ima i mogućnost odabira najboljeg odgovora u svakom trenutku. Najbolji odgovor se bira klikom na "kvačicu" ispod osjenčanog kvadrata sive boje koji spominje Nikolina u svom odgovoru gore.
Znatko od Znatko [Superaktivan] (3.0k bodova)
Inače, pozitivno ili negativno ocjenjivanje odgovora donosi i ocjenjivaču (glasaču) i odgovaraču pozitivne ili negativne bodove prema ovoj tablici: https://znatko.com/bodovi
+7 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.8k bodova)
uređen od Sandra
Ako vam se sviđa neki odgovor od naših korisnika onda stisnete na trokutić prema gore koji automatski daje jedan bod i vama i drugome (kome ste ga uputili) ako stisnete trokutić prema dolje, da li ste mu negativan bod.

U slučaju da drugi korisnici glasaju suprotno od vas, vaš bod će automatski biti poništen, ipak vi i za njega dobivate bod.

Nekad se ti bodovi mjenjaju, ovisi, treba čitati upute koje pišu pod nagrade koliko iznosi za svaku radnju bod.

Postoje i zastavice koje kliknete kada vidite da je odgovor prepisan sa interneta. Takodjer možete komentirati da prije prijave upozorite nekoga da to ispravi ( za komentare ne dobivate bodove)  i zvjezdica u gornjem desnom kutu koja označuje da vam se neko pitanje s odgovorima sviđa i spremate ga u svoj "arhiv" na znatku.

Slična pitanja

1 odgovor 298 pregleda
2 odgovora 207 pregleda
2 odgovora 249 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...