Andrea Šuran u rubrici Internet od Andrea Šuran
tagovi uređeni od Znatko
S obzirom da nisam pronašla specifične upute, zanima me na koji način pozitivno ili negativno ocijeniti načiji odgovor? Postoji li neki "gumbić" za to ili slično?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+15 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Da bi uopće mogla početi glasati, trebaš otvoriti pitanje ispod kojega pronalaziš odgovor koji želiš ocijeniti.


Glasati možeš pozitivno na način da pored odgovora koji želiš ocijeniti klikneš na gornju strelicu u lijevom gornjem kutu u osjenčanom kvadratu sive boje.                


Negativno glasaš (daješ pokudu odgovoru) tako da klikneš na donju strelicu u istom lijevom gornjem kutu u osjenčanom kvadratu sive boje. 


I za glasanje dobivaš bodove.

Znatko od Znatko
Hvala, Nikolina. Poanta servisa Znatko je osim dobivanja odgovora na ljudima interesantna pitanja i valorizacija tih odgovora upravo ocjenjivanjem pozitivno ili negativno tuđih odgovora. Svakako Vas sve pozivamo da odgovore, pogotovo na Vaša pitanja, označavate sa pozitivnim i negativnim glasovima. Uostalom, i za to dobivate i Vi kao glasaš i odgovarač bodove. Odgovarač ipak malo više bodova.

Također, samo onaj tko postavi određeno pitanje ima i mogućnost odabira najboljeg odgovora u svakom trenutku. Najbolji odgovor se bira klikom na "kvačicu" ispod osjenčanog kvadrata sive boje koji spominje Nikolina u svom odgovoru gore.
Znatko od Znatko
Inače, pozitivno ili negativno ocjenjivanje odgovora donosi i ocjenjivaču (glasaču) i odgovaraču pozitivne ili negativne bodove prema ovoj tablici: https://znatko.com/bodovi
+12 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
uređen od Sandra Vukov
Ako vam se sviđa neki odgovor od naših korisnika onda stisnete na trokutić prema gore koji automatski daje jedan bod i vama i drugome (kome ste ga uputili) ako stisnete trokutić prema dolje, da li ste mu negativan bod.

U slučaju da drugi korisnici glasaju suprotno od vas, vaš bod će automatski biti poništen, ipak vi i za njega dobivate bod.

Nekad se ti bodovi mjenjaju, ovisi, treba čitati upute koje pišu pod nagrade koliko iznosi za svaku radnju bod.

Postoje i zastavice koje kliknete kada vidite da je odgovor prepisan sa interneta. Takodjer možete komentirati da prije prijave upozorite nekoga da to ispravi ( za komentare ne dobivate bodove)  i zvjezdica u gornjem desnom kutu koja označuje da vam se neko pitanje s odgovorima sviđa i spremate ga u svoj "arhiv" na znatku.

Slična pitanja

1 odgovor 269 👀
4 odgovora 366 👀
1 odgovor 478 👀
2 odgovora 504 👀
2 odgovora 310 👀
2 odgovora 400 👀
3 odgovora 770 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...